Venni szeretnék +1 GB memóriát a gépembe, lesz valami speciális teendőm?
Attól függ mennyi ram.
Hogyha 3 van és 4. nek akarod betenni a 32 bites nem fogja látni.
Hogyha csak 1 van akkor lehet a biosban be kell állítsd ,hogy dual ram azaz 2 slotban 1-1 hogyha átnézed az alaplap papírját az majd írja ,hogy hol kell átállítani.
Az xp-t nem érdekli a +1 ram szerintem
Huu micsoda hozzászólások:)
Szóval azt tudod, hogy DDR2 -es kell. Nagyon fontos dolog, hogyha 667MHz-s ramod van akkor mellé 667-eset vegyél ha 800as akkor 800asat. Tény hogy 32bites oprendszer nem "lát" 3gb-nál öbbet de szerintem nem 3gb memóriád van hanem 1gb
Ha leírod hogy milyen ramod van akkor segítek. Azt kellene leírni, hogy hány modul (2 x 512mb vagy 1x1gb) és hogy hány MHZ-n működik.
Ezzel a programmal az SPD fülre kattintva tudod megnézni, ha netalán nem tudnád hány mhz-s [link]
- A ram bővítés nem hiszem hogy fog kérni ujra hitelesítést, újratelepítést nem igényel szóval szerintem nem.
Remélem segítetem
RCC
Csak megveszed azt beteszed de vigyázz hogy azok a kis fülek teljesen be legyenek hajtva mert ha nem akkor sült ramot vacsorázol....:D
Nem kell turkálni a biosban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!