Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Csak az AMD kártyákkal van...

Csak az AMD kártyákkal van úgy hogyha játszunk pontokat kapunk amiket elkölthetünk bizonyos dolgokra vagy az nvidiának is van ilyenje?

Figyelt kérdés

2015. febr. 5. 09:10
 1/5 anonim ***** válasza:
31%

Van ilyen cucca az AMD-nek? :D

Én NVIDIA-t használok, de én ilyet nem láttam.

Egyetlen előnye, hogy minden AAA címet NVidiára optimalizálnak. (Dying light is elfut nekem egy GTX650-en, holott el se kéne indulnia.)

Illetve a shadowplay ami sokkal jobb mint a fraps.

De ez az AMD Pontos cucc érdekelne, tudsz egy linket dobni róla?

2015. febr. 5. 10:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"Egyetlen előnye, hogy minden AAA címet NVidiára optimalizálnak."

na.. azért na.... izé...

Reped a fal.

Tehát pl a Dragon Age Inquistion, A Thief, az Alien Isolation, a Civilization beyond Earth, a Crysis 3, a Bioshock Infinite, a Styx: Master of Shadows, a Battlefield 4, a Battlefield Hardline, vagy akár csak a Tomb Raider nem AAA cím?

2015. febr. 5. 10:18
 3/5 anonim ***** válasza:
63%

Jó jó jó jó Igazad van. :D

De pl a hypeolt AC:Unity

Dying Light

Nem pont AMD-re van optimalizálva. Hirtelen ez a 2 jutott az eszembe amikor írtam az előző kommentet. :D

2015. febr. 5. 10:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Jó az AC:Unity semmire sincs optimalizálva. ^^
2015. febr. 5. 10:20
 5/5 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Igen csak az AMD kártyáknál van ez így. De a Nvidiánál a megfelelő a GeForce Experience.
2015. febr. 5. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!