Nem emlékszek egy bizonyos időszakra-törölhet a tudatalatti ha valami rossz elutasítást vagy kritikát kapunk?
Nem iszok nem drogozok, de egy rész kitörlődött az életemből mint valami agymosottnak-ja és balesetem se volt. Viszont mikor újból azokra az oldalakra tévedtem kezdtek visszajönni a dolgok hogy igen itt már jártam, de még most se minden 100%...Lehet annyira rossz élmény hogy törölte a tudatalattim?
(olvastam olyat hogy antifeministák tesztelgetnek az írásukhoz...)
Mindenféle oldalra terelődtem pl. vonzás törvénye...
Nem, az agy nem szokott magától kitörölni dolgokat.
-Szkeptikus-
Ővel kapcsolatos sokmindenre emlékszem szóról szóra de egy időszakra nem... :(
Ha kérdezem akkor lepattint nem segít hogy emlékezzek pedig úgy érzem ő mindent tud rólam nekem több mint barát de ő semmibe vesz csak játszik velem...
Még mindig nem emlékezem :( Nagyon idegesít azt se tudom melyik hónap esett ki :(
Bizti bepróbálkoztam nála vagy volt vmi-de ilyenre csak emlékeznék hisz nem iszom alkoholt...
Nem emlékezem én ebbe beleőrülök...
Lehet hogy volt vmi pl. csók-mondjuk arra kár hogy nem emlékezem-szóval ilyen nincs ...
Aztán eljött hozzánk balhé volt verekedés...? Aztán kaptam vmit ami törli ezt a sokkot.
Emlékezni akarok..., mert család nem emlékezik rá, de nekem minden olyan mintha már megtörtént volna
lehet tényleg nem is volt semmi csak bepróbálkoztam majd megmondta van vkije és visszaterelt a főnökhöz...
Csak lenne már minden tiszta...-pár napot itthon vagyok de mégse áll össze a kép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!