Nem emlékszek egy bizonyos időszakra-törölhet a tudatalatti ha valami rossz elutasítást vagy kritikát kapunk?
Nem iszok nem drogozok, de egy rész kitörlődött az életemből mint valami agymosottnak-ja és balesetem se volt. Viszont mikor újból azokra az oldalakra tévedtem kezdtek visszajönni a dolgok hogy igen itt már jártam, de még most se minden 100%...Lehet annyira rossz élmény hogy törölte a tudatalattim?
(olvastam olyat hogy antifeministák tesztelgetnek az írásukhoz...)
Mindenféle oldalra terelődtem pl. vonzás törvénye...
Nálad milyen tünetek voltak??? Nekem pl. facebookra belépve mintha tanácsokat osztanának idézetek meg kommentek formájában. Elősször félelmes volt pl. buszmegállóba a nő ugyanazt telefonálta mint amit én beszéltem a dologról anyuval. Meg egy magyar rendszámu kocsinál a srác mormon vagy milyen szöveget duruzsolt de csak ha egyedül mentem el előtte ha másokkal akkor kussolt. Ismerőseim is olyan üziket írnak mintha mindenki be lenne avatva. Dezsavű érzésem is van mintha ami most történik velem már megtörtént volna, akkor is válni akartam.
Nem tudom mibe higgyek nem ez miatt akarok válni nem működünk 10 évig nem tudtuk megjavítani most se menne sokszor próbálkoztunk...De lehet nekem is utánna kell pszihomokus :P
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Nehéz egyedül, gyerekeket eltartani, mindent újrakezdeni. Ha 10 évig együtt voltatok akkor nem lehet nagy gond köztetek. Vagy vert a férjed, ivott, munkanélküli, nem szeret benneteket? Vagy csak a nagy ő az oka mindennek, mert akkor úgysem te kapod meg a gyerekeket, főleg, ha nem kezelteted magadat, mert ilyen Pszichés tünetek mellett nincs az a bíróság, aki neked ítélné a gyerekeket. Te mindent megtettél, hogy rendbehozd a házasságotokat? Megadod a férjednek azt a szeretetet és tiszteletet törődést,amit egy férj elvárhat a feleségétől?
Vagy csak a párod a hibás mindenért?
hát kösz öngyilkos nem akarok lenni itt a 2 gyerekem akik miatt élnem kell szeretném látni felnőlni őket meg az unokáim...
Nem szabad panaszkodni valahol mindkét fél hibás hisz ha nem csak anyagiakat kapok hanem szeretetet is akkor nem érzek így ő iránt és megpróbáltuk már elégszer. Vagy ha nemtudok lépni élhetünk így látványházasságba de a szívem másé addig nem tudok vele szexelni mert nekem az érzelmek nélkül nem igen megy. Jó vele voltam de nem sűrűn néha ha kedves volt kapható voltam rá de az sem volt az igazi :(
Ha nem volt "igazi+ az együttlétetek, te nem tehetsz róla? Miért nem beszéltétek meg, hogy mit szeretnétek, hogy mi a jó és mi nem működik köztetek? Te mindenben szuper vagy? Ha az én párom tudná, hogy én másra gondolok közben nem is közeledne felém, hanem kitenné a szűrömet!
Majd akkor tudod meg, milyen nagy kincs birtokában vagy, ha már elveszítetted. Szerintem nem sokáig bírja egy férfi a látszatházasságot. Majd jön egy olyan lány, aki értékeli az ő személyiségét. Megérdemelnéd, de akkor már nem lesz visszaút!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!