Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nem emlékszek egy bizonyos...

Nem emlékszek egy bizonyos időszakra-törölhet a tudatalatti ha valami rossz elutasítást vagy kritikát kapunk?

Figyelt kérdés

Nem iszok nem drogozok, de egy rész kitörlődött az életemből mint valami agymosottnak-ja és balesetem se volt. Viszont mikor újból azokra az oldalakra tévedtem kezdtek visszajönni a dolgok hogy igen itt már jártam, de még most se minden 100%...Lehet annyira rossz élmény hogy törölte a tudatalattim?

(olvastam olyat hogy antifeministák tesztelgetnek az írásukhoz...)

Mindenféle oldalra terelődtem pl. vonzás törvénye...

2012. aug. 9. 00:32
1 2
 11/19 anonim válasza:
Ez a vonzastörvénye nekem nem jött be!Szerintem egy hülyeség!Csak megbolygatják vele az embert kipróbáltam én is alig tudtam belőle kimászni még pszichológushoz is jártam!Nem tudom nálad h van de ha veled tényleg megtörtént is ez az eset akiről te írsz a viselkedése feléd stb...szerintem azt hiszi h nem vagy normális!Amúgy meg ha tö bet is érzel iránta nem hiszem h kölcsönös az érzelem mert akkor segítene neked és foglalkozna a bajaiddal is!Èn ugyanígy voltam és elég sok embert elüldöztem magam mellől ezekkel a butaságokkal(igy utolag)Sok sikert!!De az én véleményem h keress fel egy orvost és felejtsd el ezeket a dolgokat mert ilyen nincs
2012. aug. 23. 12:18
 12/19 A kérdező kommentje:

Nálad milyen tünetek voltak??? Nekem pl. facebookra belépve mintha tanácsokat osztanának idézetek meg kommentek formájában. Elősször félelmes volt pl. buszmegállóba a nő ugyanazt telefonálta mint amit én beszéltem a dologról anyuval. Meg egy magyar rendszámu kocsinál a srác mormon vagy milyen szöveget duruzsolt de csak ha egyedül mentem el előtte ha másokkal akkor kussolt. Ismerőseim is olyan üziket írnak mintha mindenki be lenne avatva. Dezsavű érzésem is van mintha ami most történik velem már megtörtént volna, akkor is válni akartam.

Nem tudom mibe higgyek nem ez miatt akarok válni nem működünk 10 évig nem tudtuk megjavítani most se menne sokszor próbálkoztunk...De lehet nekem is utánna kell pszihomokus :P

2012. aug. 23. 21:33
 13/19 anonim válasza:
Tehet akkor az a bizony "ő" egy harmadik személy!vagy ő lenne az akitől válni szeretnél?dezsávű érzése mindenkinek van ez egy természetes dolog!Nálad viszont már nem ez történik!Nálam nagyon sok minden dolog megtörtént ami nálad nem biztos halucináció üldözési mánia családi problémák stb...Nekem nagyon szerencsém volt h számíthattam a férjemre igaz az elején nem akartam elfogadni a segítséget őt is elutasítottam(ő volt az első számú legrosszabb ember)Mikor elkezdtem járni a pszicologushoz 1 hónap után kezdett kitisztulni a fejem.Rájöttem a dolgok lényegére amit ma már nem is bánok mert nem tudom mi lett volna ha elveszítem a családom gyerekek!Fogadd el a segítséget és ne törödj semmivel azonnal menj el orvoshoz hidd el ha már nem vagy ezek alatt a hatások alatt másképp fogod látni a dolgokat és lehet h a válás problémád is megoldódik!10 év sok idő lehet elértetek a vízválasztóhoz nekem a 7.év jött be akkor még nem is volt ez a probléma velem de nekünk sikerült átlépnünk!Nehéz lett volna új életet kezdeni főleg gyerekekkl!!
2012. aug. 24. 10:06
 14/19 anonim válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz! Nehéz egyedül, gyerekeket eltartani, mindent újrakezdeni. Ha 10 évig együtt voltatok akkor nem lehet nagy gond köztetek. Vagy vert a férjed, ivott, munkanélküli, nem szeret benneteket? Vagy csak a nagy ő az oka mindennek, mert akkor úgysem te kapod meg a gyerekeket, főleg, ha nem kezelteted magadat, mert ilyen Pszichés tünetek mellett nincs az a bíróság, aki neked ítélné a gyerekeket. Te mindent megtettél, hogy rendbehozd a házasságotokat? Megadod a férjednek azt a szeretetet és tiszteletet törődést,amit egy férj elvárhat a feleségétől?

Vagy csak a párod a hibás mindenért?

2012. aug. 29. 19:33
 15/19 anonim válasza:
Ha a nagyŐ figyelemre sem méltat akkor megéri, hogy te mindent felrúgjál miatta? Pszichés tünetekre utalnak a tüneteid, amit sürgősen kezeltetni kellene, mert nagyobb baj is lehet belőle, amikor már nem tudod kontrollálni a tetteidet. Ezért van olyan sok öngyilkosság.
2012. aug. 29. 19:39
 16/19 A kérdező kommentje:

hát kösz öngyilkos nem akarok lenni itt a 2 gyerekem akik miatt élnem kell szeretném látni felnőlni őket meg az unokáim...

Nem szabad panaszkodni valahol mindkét fél hibás hisz ha nem csak anyagiakat kapok hanem szeretetet is akkor nem érzek így ő iránt és megpróbáltuk már elégszer. Vagy ha nemtudok lépni élhetünk így látványházasságba de a szívem másé addig nem tudok vele szexelni mert nekem az érzelmek nélkül nem igen megy. Jó vele voltam de nem sűrűn néha ha kedves volt kapható voltam rá de az sem volt az igazi :(

2012. aug. 29. 22:45
 17/19 anonim válasza:
Akkor itt meg nincsenek nagy bajok!ahol egyszer tuz volt ott meg parazs is van hajra en szurkolok nektek foleg ha van 2 gyerkoc is!!nem lenne lelkiismeretfurdalasod ha a paroddal vmi tortenne veletlenul te pedig csak latvanyhazassagban elsz vele?gondold at es sok sikert nektek!jo tanacs:NOSZTALGIA NOSZTALGIA jah es nem azt mp.dom h a gyerekeket hanyagoljatok de kettesben valo kiruccanasok
2012. aug. 29. 23:01
 18/19 anonim válasza:
Hát ha a nagy ő semmibe vesz nem tettél rá olyan mély benyomást!És most mondom olyam szekér után ne fuss amelyik nem vesz fel többet érdemelsz!Ha most nem "tart ràd igényt" később esetleg mi lenne!?Ha te nem vagy neki jó ahogy vagy szerinted a gyerekid elfogadná!Ez a pasi csak valami kretén lehet bocsánat.
2012. aug. 29. 23:11
 19/19 anonim válasza:

Ha nem volt "igazi+ az együttlétetek, te nem tehetsz róla? Miért nem beszéltétek meg, hogy mit szeretnétek, hogy mi a jó és mi nem működik köztetek? Te mindenben szuper vagy? Ha az én párom tudná, hogy én másra gondolok közben nem is közeledne felém, hanem kitenné a szűrömet!

Majd akkor tudod meg, milyen nagy kincs birtokában vagy, ha már elveszítetted. Szerintem nem sokáig bírja egy férfi a látszatházasságot. Majd jön egy olyan lány, aki értékeli az ő személyiségét. Megérdemelnéd, de akkor már nem lesz visszaút!

2012. aug. 30. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!