Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért fagy ki folyton a...

Miért fagy ki folyton a TL-WR1042ND (TP-Link) routerem? (Tovább lent)

Figyelt kérdés
TL-WR1042ND routerem van, és 14 megás netem a UPC-nél. A Router néha nagyon babán működik de máskor pedig folyamatosan kifagy. Nem érem el a 192.168.0.1-es címen ilyenkor. A pingem ugrál 9 és 2000 között. Nagyon idegesítő. Most úgy van összekötve a hálózat, hogy a Modem->Switch->Switch->Router mivel így legalább a kettő asztali gépen van elegendő sebesség, de a router ilyenkor is telefonon használva, vagy laptopon nem sokáig jó. Mert egy idő után megint elkezd kifagyni. A legfrisebb firmware van a routeren. A megvásárlása kezdete óta vannak vele problémák, de egy ideig a szolgálatot csesztettem. Kábelen tökéletesen van internetem. A routeremmel van valami. Tippek?
2015. febr. 2. 00:52
 1/4 anonim ***** válasza:

minek a két switch?

milyen modemed van upc-től? melyik márka?

14 megás net a upc-nél?

a legkevesebb is 30 mega szerintem.

2015. febr. 2. 01:00
 2/4 P.O.C. ***** válasza:

Ezt a két switch dolgot a modem és a router között én se igazán értem. A switch -eket általában a router után szokás kötni, ha azok nem rendelkeznek elegendő LAN porttal.

A TP-Link ugyan hatalmas minőségi zuhanáson esett át az utóbbi években, de egy 14 megás netet bírnia kéne.

Szerintem a hálózati struktúrába nem stimmel valami.

2015. febr. 2. 07:04
 3/4 A kérdező kommentje:

A két switch azért, hogy a legyen internet kapcsolat az vezetékes asztali gépeken. Mivel a router kaki, és naponta többször kifagy. És így legalább van netem a gépen, hamár a laptopon és a telefonokon nincsen.

Semmi gond nincsen ezzel, tökéletesen működik így is a néha napján a Wi-Fi, egy két óráig jobb esetekben.

Cisco modem a UPC-s. A 14 mega pedig 120 mbit

2015. febr. 3. 08:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez a tplink minőség - szokjad!
2015. febr. 3. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!