TP Link 1043nd routerem akarom beállítani, hogy a system log-ról küldjön nekem e-mailt, de nem sikerül. Vkinek vmi tapasztalat?
Szia.
Igen a google SMTP szervere megköveteli a titkosítást, így mivel azt nem tudja a router, ezért ez az út kiesett a körből. Nézd meg hogy az interbnet szolgáltatód adott e neked hozzáférést a saját SMTP szerveréhez ami 25 -ös porton engedve van, és akkor az autentikációt azzal a névvel és jelszóval kell csinálni. Azt is meg kéne tudakolni hogy csak a saját e-mail címhez engedi, vagy akármilyen e-mail címmel is elfogadja az SMTP szervere a leveleket.
Szia.
Nem lehetetlen hogy bug-os a router. Próbáld meg a firmware frissítést. Ha az sem segít akkor sztem állítsál be egy DDNS-t, és azon eléred a rutert kintről is.
Hi,
Tudom, hogy már késő a válasz ennyi idő távlatából, de az email adatok beírását Internet Explorerrel kell csinálni ebbe a routerbe - más böngészőkre az ismertetett jelenséget produkálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!