Üdv . Van egy planet wap-4063 os routerem. Mit kell beállitani az win xp-n hogy dolgozzon vele? Látja a wifi hálozatot, de nem csatlakozik rá.
Hát én sehol nem találtam a neten ilyen típusú routert.
Így látatlanba ennyi infóból azt mondanám, hogy biztos nincs jól beállítva az internet kapcsolatodhoz a router.
Tehát ha jól értem, ezzel akarsz kliens módba egy másik Wi-Fi hálózathoz csatlakozni. Tehát kvázi Wi-Fi adapterként akarod használni XP alatt.
Lehet tudni azon router adatait, ami szóra a netet? Típusa, IP címe, stb..
De kommunikál is a routerrel? Az AP logja nem ír valami hibát? Küld és fogad csomagot?
Ha viszont a kapcsolat elvileg kiépült, akkor az IP címekkel lesz a probléma..
A DHCP ki van ki van kapcsolva az AP -n? Mert csak akkor fog kapni IP címet a routertől. Amit az AP DHCP -je adna az nem jó.
Vagy oszd ki manuálisan a címeket a hálókarinak a Windowsban. IP cím.: egy cím a router alhálózatában, a DHCP által kiosztható tartományon kívül.
Pl ha a router IP címe: 192.168.0.1 és mondjuk 100-199 -ig oszt címet. AKkor a 192.168.0.50 teljesen jó.
Az alhálózati maszk a router által használt: 255.255.255.0
Átjáró és DNS1 a router IP címe lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!