Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Üdv . Van egy planet wap-4063...

Zotya54 kérdése:

Üdv . Van egy planet wap-4063 os routerem. Mit kell beállitani az win xp-n hogy dolgozzon vele? Látja a wifi hálozatot, de nem csatlakozik rá.

Figyelt kérdés
2014. dec. 30. 19:00
 1/8 P.O.C. ***** válasza:

Hát én sehol nem találtam a neten ilyen típusú routert.

Így látatlanba ennyi infóból azt mondanám, hogy biztos nincs jól beállítva az internet kapcsolatodhoz a router.

2014. dec. 30. 19:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat, elirtam a tipusszámát. wap-4036 -os lenne
2014. dec. 30. 20:27
 3/8 P.O.C. ***** válasza:

Tehát ha jól értem, ezzel akarsz kliens módba egy másik Wi-Fi hálózathoz csatlakozni. Tehát kvázi Wi-Fi adapterként akarod használni XP alatt.

Lehet tudni azon router adatait, ami szóra a netet? Típusa, IP címe, stb..

2014. dec. 30. 21:50
 4/8 A kérdező kommentje:
a router amit venni kellene neki upc-s.látja a hálozatlistában, csak nem csatlakozik fel rá.
2014. dec. 31. 06:35
 5/8 P.O.C. ***** válasza:
A Site Survery résznél kell rácsatlakozni, illetve a jelszót is meg kell neki adni.
2014. dec. 31. 10:26
 6/8 A kérdező kommentje:
megvolt. az álapot listában is ugy irja hogy csatlakozott, de a büngészö már nem talál kapcsolatot.
2014. dec. 31. 11:13
 7/8 P.O.C. ***** válasza:

De kommunikál is a routerrel? Az AP logja nem ír valami hibát? Küld és fogad csomagot?

Ha viszont a kapcsolat elvileg kiépült, akkor az IP címekkel lesz a probléma..

A DHCP ki van ki van kapcsolva az AP -n? Mert csak akkor fog kapni IP címet a routertől. Amit az AP DHCP -je adna az nem jó.

Vagy oszd ki manuálisan a címeket a hálókarinak a Windowsban. IP cím.: egy cím a router alhálózatában, a DHCP által kiosztható tartományon kívül.

Pl ha a router IP címe: 192.168.0.1 és mondjuk 100-199 -ig oszt címet. AKkor a 192.168.0.50 teljesen jó.

Az alhálózati maszk a router által használt: 255.255.255.0

Átjáró és DNS1 a router IP címe lesz.

2014. dec. 31. 12:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitséget. valoban tesztelés után nem állitottam vissza az ip kérést.
2014. dec. 31. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!