Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptop volna jo nekem?...

Milyen laptop volna jo nekem? 100 000 ft korul es csakis ujan! Van az igenyeimnek megfelelo vagy valami jo?

Figyelt kérdés
olyan laptopra volna szuksegem, ami jol hut elsosorban es jol birja a 30 fok koruli homersekletet tobb, akar 8-10 oras hasznalat mellett. Internet, photoshop, microsoft office word es exelt hasznalom legtobbet. az internetet illetoen filmek, youtube, facebook, online jatekok . az asztali gepen a stronghold crusader, farming simutator, meg nehany buborekos jatek fut. laptopra is szeretnem

2015. febr. 1. 04:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én meg nem vagyok márka búza soha nem is voltam egy proci pedig mikor megbízhatatlan van olyan most hogy egy gépnek tönkremegy konkrete a cpu-ja? Elárulom..nincs ettől nem igazán kell tartani, mire az esedékes lenne már vettél 6 másik laptopot azt meg rég kidobtad mert elavult.

Szerintem amit nézni kell az az ára, a teljesítménye és hogy mennyire minőségi a laptop burkolata az alaplapon ne legyen via-s chipkészlet hanem normális intel ati vagy nvidia én így gondolom a 4 magos amd meg tuttira erősebb mint az intel celeron. tdp-ben sincs akkora különbség mert aminnyel az többet fogyaszt annyivel gyanítom gyengébb is.

Minden esetre nem könyveltem még el azt a laptopot amit írtál ehhez sokkal jobban utána kéne nézni(tesztek, összehasonlítás, hőmérsékletek, teljesítmény) és csak utána dönteni a jobb választás mellett.

De ez hogy csak azért vegye azt mert intel ez így szerintem hozzáértők körében, ha ezt lehet annak nevezni nem igazán állja meg a helyét.

Kérdező én pl megkérdeztem prohardveren "milyen laptopot vegyek" fórumban ott eléggé értenek hozzá, nyugodtan regizz be ott garantáltan találsz embereket akik tudják hogy melyik laptop kb az ami ebben az árban a legtöbbet nyújtja.

2015. febr. 1. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!