Ez a HP laptop jó választás lenne az igényeimnek? Főleg a videókártyája érdekel.
HP Probook 450 G1
i7 4702 mq [kell a proci erő]
Radeon HD 8750m [ A kérdésem az, hogy ezzel a kártyával el tudnék játszani médiumon a mai játékokkal? Főleg Warthunder érdekel, ezért is akarok 4 magos procit mellé, illetve használom a Solid Edge és a SolidWorks programokat, úgy tudom azokhoz jobb az AMD kártya, valamint egy-két FPS is jó, ha elmegy, de nem Far Cry 4 vagy Crysis 3 szintű ás azok is mediumon]
Sok jó hallottam erről a HP-ról, erős a háza és jó a hűtése, és a kivehető akku is fontos nekem.
Viszont ennél jobbat nem találtam, vagyis van, de annak vagy az akkuja beépített, vagy nehezen szerelhető, vagy gyenge műanyagból van, vagy a garanciája nem jó.
Eddig még nem volt laptopom, mert asztalit használok.
Szerintetek? Megéri? 240.000 Ft körül láttam, de Áfa nélkül venném, max. 250-em van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!