Milyen laptop volna jo nekem? 100 000 ft korul es csakis ujan! Van az igenyeimnek megfelelo vagy valami jo?
Te egy üzleti kategóriás gépet szeretnél egy low end konzumer gép áráért.
Ez így nem fog menni, mert csodák nincsenek.
100 ezer forintért csak egy 100 ezer forintos gépet kapsz. esetleg egy kifutóban (értsd kedz elavulni) lévő 120-130 ezrest leárazva.
Persze ezen agépen is futni fog minden, mert már tart ott a technika, de lehet hogy egy fél év múlva már lötyögős lesz az egész, mert az olcsóságnak ára van.
3as vagyok
A leírása alapján 100E-ért egy használható laptopot szeretne. Amit belinkeltem, az is. A 4magos proci alig eszik, így hűteni se nagyon kell...
A gépbe majd raksz egy ssd-t, ha lesz plusz pénzed, amit 20 körül már kapni, 120Gb-osat vagy 35 körül 250Gb-osat, az majd nagyot dob a gyorsaságon! (meg az üzemidőn)
Lehet venni 100ért jó laptopot. Ráadásul 17eset!
Most komolyan, ott van belinkelve 105E-ért egy 17 collos. Mit akarsz még?
Ha van plusz lóvéd, vegyél bele ssd-t, akkor még gyorsabb lesz. (egér, táska is kellhet hozzá).
Szerintem amit ajánlottam, nem rossz egyáltalán. Nekem sem volt még celeronos gépem, de ez 4 maggal jobbnak tűnik, mint a pentium 2 maggal. És fele annyit eszik. Szerintem arányos a gép, egyik eleme sincs eltúlozva, feleslegesen. Egy SSD-vel meg villámgyors lenne rajta a programok indulása.
Nekem mondjuk amd nem volt és nem is kéne soha, tudom, hogy azonos áron nagyobb teljesítményt ígérnek, de nekem megbízhatóbbnak tűnnek az intel-es cuccok. (kevesebbet is esznek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!