Bence12344 kérdése:
Miért droppol az fps?
Figyelt kérdés
Miért dobja le azt fps-t mikor meg se eszik se a videókártyát sem a processzor?
Configom:
I5 4460
xfx r9 270x 2gb
4gb ram
chieftec ctb 450s
Le írom miknél vettem észre:
Pl: The Forest tőrt
Total war rome II eredeti
Warface free to play
Neverwinter free to play
Nosgoth free to play
ezeknél tapasztaltam.
És a cpu használat maximum 60% volt cpu hőmérséklet 50fok alatt videó kártya maximum 54fok.
2015. jan. 31. 17:49
21/29 Közveszélyes Kontár válasza:
Mert pl. amit irsz az amd nél egyértelmüen azt gyenge alaplap okoza és ott ez nem kivétel hanem törvényszerű
22/29 Közveszélyes Kontár válasza:
De ugy emlékszek nem volt anyira alja lapod
Típus? No meg intelnél még eröl nem látam példát, persze lehet pusztán hibás akor garizni kel
23/29 Közveszélyes Kontár válasza:
Egyidejű stresz alat figyelted órajeleket is? Nem vett lejeb semit?
24/29 Közveszélyes Kontár válasza:
Látom van/volt egy Gigabyte G31M GS2L alaplapod is ami melegszik és fagy ezért, ezt már tapiztad? Persze nem feltétlen kel melegnek 5enie atol meg ha az is a hiba okozoja
25/29 Közveszélyes Kontár válasza:
Azért keresgéltem hogy nem e irtad valahol eben a gépben lévö alaplapod
Nagy vacakolás a lapcsere tudom...
26/29 A kérdező kommentje:
Ebbe az alaplapom:
Asrock B85M-HDS
Az még a régebbi gépben volt :)
és a táp nem melegszik ha egyszerre megy sem max langyosat fúj
2015. febr. 4. 13:59
27/29 A kérdező kommentje:
De a videókártyát vissza küldtem gariztatni mivel csíkozik is és nem müködik 1 ik dvi meg a hdmi se hát nemtudom ha vissza jön kiderül.
2015. febr. 4. 14:00
28/29 Közveszélyes Kontár válasza:
:/ ha nem cserét erölteted hanem javítást rájuk hagytad akkor sokáig nem láthatod... Hát az baj ha hibás a vga...
29/29 A kérdező kommentje:
szerdán át vették és 3-5 nap a javítás azt írták ha találnak híbát újat adnak szóval kb jövő hét után itt lessz
2015. febr. 6. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!