Assassin's Creed Unity, másnál is ennyire "droppol" az FPS? Mi lehet a szűk keresztmetszet a gépemnél?
Intel Core i7 930 2800mhz
12GB 1600mhz Corsair CL9-es memória 3 csatornás
Sapphire HD7870XT 925mhz alap 975 Boost plusz 1500/6000mhz 2GB memória ( ez nem Pitcairn GPU-s, hanem Tahiti Le )
A lényeg, hogy mediumon ( nem állítottam külön külön részletességet, hanem globálisan mediumra nyomtam ), eléggé droppol a frame-rate, ami amúgy sem olyan magas. Van, hogy 28-30Fps-sel játszom, aztán egyszer csak, mintha "swappelne" a játék beröccen, pedig van memóriám dögivel. Esetleg mediumnál is kevés neki a 2GB videó memória?
14.9-es driver van fenn, van az AMD oldalán egy új béta driver, az segítene?
Önmagában, nem az zavar, hogy nem tudom max.on játszani, hanem az FPS ugrándozás, dühítő és játékélményromboló.
Amúgy most néztem épp az előbb egy videót, ahol mindkét konzolon ( PS4, Xbox One ), nem megy még 30FPS-sel sem, gondolom a konzoltulajdonosok is dühösek lehetnek.
Én nem vagyok egy nagy "legyen meg a 60 FPS" őrült, csak szeretnék egy viszonylag 25-30FPS-t, amivel élvezhető a játék, akár low-on, de még ott is 50-ről 10-re droppol a frame rate.
"Mindez lefordítva nagyjából azt jelenti, hogy a Ubisoftnak fogalma sincs, miért fut rosszul a játék."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!