Karatecsibe kérdése:
AMD FX 8120 fps-t droppol, miért?
Figyelt kérdés
Az lenne az én bajom h van egy AMD FX 8120 processzorom és idokozonként (kb 1 perc vagy kevesebb) ledroppol az fps em 60 rol 5 re kb 1-2 másodperc erejéig. Ez persze engem nagyon idegesít és már nemtudomtam kihez fordulni ezzel a bajommal , hátha valaki tudja a megoldást , mert én már a cserénél jobbat nemtudok kitalálni. Vidikarim : Gainward GTX 550ti Golden Sample edition , Ram : Corsair 1600 as 2x4 gb valami passzi hutéses cucc :D , alaplap asrock 970 pro 3. Ha valaki esetleg tudna valami megoldást a bajomra vagy esetleg mégse a proci a bibis akkor azt nagyon megköszönném. Köszi mindenkinek aki elolvasta , további szép napot!2014. aug. 16. 08:21
2/12 A kérdező kommentje:
APB ( nem tudom h ismered e ) , BF3 , CS GO , SpeedRunners!!!!! Minden!!!!
2014. aug. 16. 09:33
4/12 anonim válasza:
Kb. a processzor az utolsó, amire ilyen esetben gondolnék. Lehet egy rossz vagy lassú merevlemez is, vagy kevés videómemória. Mérd a processzor, videókártya, merevlemez terhelését játék közben. Plusz nézd meg a Windows event logot, hátha látsz benne valamit. Már ha nem hálózatos játékot játszol, ne adj isten wifin, de remélem akkor ezzel kezdted volna...
5/12 anonim válasza:
tápod milyen? elbírja a dolgokat?
6/12 anonim válasza:
7/12 anonim válasza:
6: még a 95W-os AM3+-os CPU-kra is ott van a megjegyezés a CPU support listában, hogy lefele fújó ventillátort kell használni. A 125W-os AM3-as (plusz nélkül) processzorokkal viszont nincs baja érdekes módon.
Kérdező: mindesetre a processzor frekvenciát is irasd ki amikor a terhelést méred.
8/12 anonim válasza:
Nem a procival van a baj nagyokos, hanem a asrock 970 pro 3 lappal.
9/12 A kérdező kommentje:
épp ezért kérdeztem , mert nem vagyok "nagyokos". De azért k9szi az értelmes hozzászolást , és azért gondoltam h a proci a rossz mert eddig csak rosszat / szidást hallottam rola.
2014. aug. 16. 13:11
10/12 A kérdező kommentje:
K9szi az eddigi hozzászolásokat , valaki légyszi tudna progit mondani , amivel tudom mérni ezeket a dolgokat?
2014. aug. 16. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!