Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD FX 8120 fps-t droppol, miért?

Karatecsibe kérdése:

AMD FX 8120 fps-t droppol, miért?

Figyelt kérdés
Az lenne az én bajom h van egy AMD FX 8120 processzorom és idokozonként (kb 1 perc vagy kevesebb) ledroppol az fps em 60 rol 5 re kb 1-2 másodperc erejéig. Ez persze engem nagyon idegesít és már nemtudomtam kihez fordulni ezzel a bajommal , hátha valaki tudja a megoldást , mert én már a cserénél jobbat nemtudok kitalálni. Vidikarim : Gainward GTX 550ti Golden Sample edition , Ram : Corsair 1600 as 2x4 gb valami passzi hutéses cucc :D , alaplap asrock 970 pro 3. Ha valaki esetleg tudna valami megoldást a bajomra vagy esetleg mégse a proci a bibis akkor azt nagyon megköszönném. Köszi mindenkinek aki elolvasta , további szép napot!

2014. aug. 16. 08:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
"nagyokos" a #7 hozzászóló.
2014. aug. 16. 14:21
 12/12 anonim ***** válasza:
11: aha, akkor én vagyok a nagyokos szerinted. Mondjuk ezt a beszólásod önkritikának veszem, mert ha fele olyan okos lennél mint én, akkor rájönnél, hogy az alaplapról írtam. Pl. szerinted minek van CPU support listája? Csak nem az alaplapnak?
2014. aug. 16. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!