Egy 11"-os macbook air mennyire való programozásra?
macbook...
Ez programozásra egyedül ios programozásra jobb mint egy win alapú az Objective-C miatt.
A többire kb win inkább.
Jó lehet felér az optimalizáltság miatt a macbook 1.7-es dupla magosa sok 4 magossal ,de ne 11-es méretben.
Egy macbook árán olyan laptopot veszel amit nem nagyon hat meg az általad leírt programkombók,sőt marad is rajta pénzed "dögivel"
250k a legolcsóbb macbook... siralmas ár!
"Jó lehet felér az optimalizáltság miatt a macbook 1.7-es dupla magosa sok 4 magossal ,de ne 11-es méretben."
Ez hülyeség.
Aztán... 11" programozni? Programoztál már valaha? AKkor tudnád hogy ilyen kis csepp kijelzőn szenvedés. Vegyél inkább valami normális laptopot, plusz ha tudsz akkor otthonra egy nagy monitort.
11-es tutira kicsi. 13-as pro-t nyomkodtam már. Meg tudnám szokni, de idő kellene hozzá. Nincs numerikus billentyűzet, bár ez is szokás kérdése. Nálam 15-ös a nyerő, nem kell kiguvadt szemmel ülni előtte. Otthon meg adott esetben egy 27-es monitorra még kiraknám, de maximum Photoshop-nál vagy vágásnál, amúgy abszolút kényelmes.
4gb ram egyébként kevés. Nekem is ennyi van, de ha több dolgot csinálok elég szépen fogy. Sima 15-ös pro-t szerintem jó áron ki tudsz fogni. 13-asból a sima még olcsóbb lehet, de mondom intenzívebb használat mellett nem az igazi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!