Macbook - hasznaltan melyiket erdemes venni (melyik ev jarat) amivel meg ellehet meg dolgozni par evig, programozasra, egy kis photoshopra ha olcson akarom meguszni viszonylag /kb 300-400€ szannek ra/?
Ennyiből max egy 2010-es gépet kapsz. Unibody Macbook-ot, ami a 13-as Pro elődje volt, vagy MBA-t. 150-160e-ért már jobbak újabbak is vannak.
Ezeknek a támogatottsága még elfogadható. Könnyen bővíthetőek is. Bár azt nem tudni, hogy a következő OSX telepíthető lesz-e még rájuk.
320€ ert van egy lenovo ThinkPad t430
i5,8Gb ram,250GB ssd jo allapotban,inkabb egy ilyen? ez szerinted ennyit meger?
Őszintén fogalmam sincs. Mivel én csak Macet veszek, más gépeket már meg sem nézek. Ezek már bizonyítottak nálam, ellenben más márkákkal amiket használtam és amiket ott tapasztaltam.
Telefonnál más a helyzet ott droid, de gépnél csakis Mac.
Viszont az tény, hogy én SSD-t tennék bele rögtön. Sőt valószínűleg fusion drive-ot csinálnék. Kivenném a DVD-t, mivel az úgysem kell már manapság, oda tenném a HDD-t és vennék még hozzá egy kisebb SSD-t.
Az újabb Air-ek meg eleve SSD-vel vannak szerelve.
Ezek az én szempontjaim. Viszont nálam az OSX és a programok stabilitása döntő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!