Milyen gépet vegyek?
Figyelt kérdés
Nem arra akarom használni, hogy játsszak rajta, vagy ilyesmi. A The Sims 4 bőven elég, ha megy rajta, az sem miattam. Ami nekem fontos igazából, hogy ne menjen hamar tönkre, gyors legyen (én vigyázok a gépeimre), fusson rajta a Photoshop, hasonló programok. Mit ajánlotok? Egy Macbook elég is ilyen célokhoz, nem? Nem igazán értek hozzá.2015. jan. 27. 08:30
1/2 anonim válasza:
Eléggé meghatározza a célplatformot, hogy mennyit szánsz rá.
Mivel a macet is szóba hoztad, egy i3-as intel proci, 8 giga ram a photoshop miatt és egy alap vga is bőven elég lehet, vagy egy A szériás amd processzor a beépített erős GPU-val.
2/2 anonim válasza:
Ha a megbízhatóság a cél, akkor jó irány az Apple, viszont fontos, hogy mennyire komoly dolgokra kellene. Például ha nem munkára, csak hobbi photoshop, akkor nem érdemes egy 7-800 ezres MacBookot venned, esetleg csak egy 13"-as retina Prót 4-500 körül, vagy akár egy jobb Air-t 3-400 körül.
Akik szerint "ilyen gépet kapsz olcsóbban más márkától", azok linkeljenek is, benchmark tesztekkel, ha lehet... nem sokan lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!