Mi a véleményetek az Asus Radeon R9 280x videókártyáról? Csak mert kb ilyen árkategóriában szeretnék vga-t vásárolni. Esetleg más kártya ebben az árban ami jó? Egy i5 4590 procival és egy corsair RM650 táppal lenne használva.
Figyelt kérdés
2015. jan. 28. 22:55
1/10 anonim válasza:
Jó az ár/érték aránya. Picivel drágább a GTX 960 ami pár napja jelent meg, teljesítményben saccra azonosak, hol egyik erősebb hol a másik. Utóbbi viszont kevesebbet fogyaszt és sokkal hűvösebb.
2/10 anonim válasza:
Javítom: Ezek szerint itthon drágább a 280x. Lol.
3/10 anonim válasza:
Első: Nem téveszted össze véletlen az r9 280x-szet a sima r9 280-nal? Mivel az r9 280x ( főleg ha alapból tuningolt ) legyőzi a gtx 960-at, persze többet eszik, de gyorsabb nála. Itt a teszt, amit a prohardver csinált, inkább r9 280-nal van egy szinten.
KÉRDEZŐ: Mindenképp olvasd el a cikket, hasznos infok vannak benne!
4/10 anonim válasza:
Hozzátenném még a válaszomhoz, hogy általában tuningosak az r9 280x-szek is és a tesztben az alap gtx 960-at kell nézni a többi kártyához.
5/10 anonim válasza:
Jogos, későre jár, telefonon valahogy nem láttam az x-et. A jó ár-érték arány ettől függetlenül áll szerintem, a tesztek alapján legalábbis.
6/10 anonim válasza:
Nagyon jó kàrtya , valamivel erősebb mint a gtx 960. De ne asus-t vegyél , mert gond van a v-ram hűtéssel , emiatt eléh sok a gond velük,inkàbb sapphire , gigabyte , msi legyen.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
A VRAM hűtése mennyire súlyos hiba?
Mert én elég Asus fanatikus vagyok, viszont ha tényleg rossz akkor Gigabyte lesz belőle.
2015. jan. 29. 18:56
8/10 anonim válasza:
Semennyire, VRAM nem melegszik hacsak nincsen nagyon szarrátuningolva. Soha nem hallottam hogy valakinek gondot okozott volna. nem a VRAM szokott tuningnál sem tönkremenni, hanem a VRM (feszültségszabályzó egység)
9/10 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy az ha az Asusnál maradok akkor a hűtése milyennek számít?
Egyébként az R9280X-DC2-3GD5-öt néztem ki magamnak nem a Top-ot.
2015. jan. 29. 20:18
10/10 anonim válasza:
Nekem Asus 980 STRIX van, és meg vagyok elégedve a hűtésével. Az AMD chipek jobban melegszenek gyárilag, de szerintem ha rendes, jól levegőző házban van akkor nincs vele gond. De persze ez szubjektív, biztosan van olyan aki MSI-t vagy EVGA-t javasolna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!