Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem jö be az ATI control...

Safi94 kérdése:

Miért nem jö be az ATI controll center? ATI Radeon X1600 PRO512MB gamer edition videó kártya van a gépembe. Windows xp. Eddig semmi gond nem volt vele, már újra is raktam a gépet de semmi változás. Így a shader model 3. 0-t nem is észleli :/

Figyelt kérdés
2015. jan. 12. 16:03
 1/6 P.O.C. ***** válasza:

Az ATI -t már lassan egy évtizede felvásárolta az AMD. Felmész a honlapjára és letöltöd az elérhető legfrissebb drivert.

[link]

2015. jan. 12. 16:08
 2/6 A kérdező kommentje:

A leg újabb van fent ami van XP rendszerre. Driver frissités volt az eső amit próbáltam.

Le futattam egy VGA teljesitmény mérő programot és ott is helyes értékek voltak. Mert maga a gép fel ismeri a kártyát, de vezérő nem indúl el csak forog a homokóra

2015. jan. 12. 18:39
 3/6 P.O.C. ***** válasza:
A CCC -hez .NET Framework keretrendszer is kell. Talán nincs fent vagy nem az a verzió van fent ami az adott driver verziónak kell.
2015. jan. 12. 20:05
 4/6 A kérdező kommentje:
2.0-tol egész a 4.0-ig fent van. És ehhez a driverhez 2.0 kell mert anélkül el sem kezdi a telepítést, Hidd el ilyen alap dolgokat már végig néztem.
2015. jan. 12. 21:00
 5/6 P.O.C. ***** válasza:

Nem valami Pistike Windows ez? Mert abba hozzáértés nélkül beleintegrálnak mindenféle drivert, ami összeakadhat a rendes driverekkel.

Javaslom telepítsd újra piszkálatlan MSDN változatú XP -vel.

AGP vagy PCI-E a kártya? Mert ez a sorozat úgy tudom már eredetileg PCI-E -re készül, és fordító chip segítségével tették kompatibilissé AGP -re.

Az ilyenhez AGP hotfix -es driver kell.

2015. jan. 13. 07:58
 6/6 A kérdező kommentje:
AGP változatú kártya. És régebben is ezze az XP-vel használtam a gépet. Meg nem hiszem hogy xp a gond mert Win7-e se jobb a helyzet.
2015. jan. 14. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!