Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem sikerül telepíteni...

Miért nem sikerül telepíteni a videó kártya drivert?

Figyelt kérdés

Windows XP SP3

Ati Radeon HD 4600 series.

A Drivert Decective szerint az ati amd catalyst 11.12 agp driver kell hozzá. De már kb mindegyiket letöltöttem. Az elsőnél kiírta, hogy sikeres, indítsam újra gépet. Ez megtörtént, de semmi változás, utána még ezeket sem írta ki. Régen jó volt, csak újra teleptettem, azóta nem jó, aztán utoljára úgy találtam meg, hogy a videó kártya sorozatszámával, úgy jó volt, viszont úgy a Farming Simulator 2015 textúrája barna és zöld elmosódott volt... Én már nem értem. Légy szíves aki tud, az segítsen, köszönöm szépen. :)

2015. jan. 17. 16:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Amit írtál drivert, az Vista/7-re készült. Nem biztos, hogy jó az XP-hez is.
2015. jan. 17. 16:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Töltöttem már le külön xpre is másikakat is. Amit elfelejtettem írni, 32 bites rendszerről van szó.
2015. jan. 17. 17:02
 3/7 A kérdező kommentje:
De már a videó kártyán lévő sorozatszámmal sem vagy mivel sem találom meg, sem a Ven és a Dev közti cuccokkal sem, sem a nevével, sem semmivel.................. Már legszívesebben felgyújtanám az egészet a f @ szra.... PCI\VEN_1002&DEV_9495&SUBSYS_00281458&REV_00\4&299CCBFA&0&0008 A szám a videó kártyán d33006
2015. jan. 17. 20:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Gigabyte GIV-R465D2-1GI.................... tegnap egész nap nem találtam ezt az írást, ma elsőre megtaláltam a videó kártyán...
2015. jan. 18. 11:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia szed le a Driver boostert az nekem megoldotta a gondod nekem is ugyan ez a videó kártyám volt és én se tudtam fel rakni windows 8-ra de mihelyst le szedtem ezt a csoda programot meg kereste az illesztő programot a neten le szedte és telepítette is (windows xp sp3-on is tesztelve volt a program! sok sikert! :)
2015. márc. 5. 15:06
 6/7 anonim ***** válasza:
gondot*
2015. márc. 5. 15:07
 7/7 A kérdező kommentje:
útközben már megoldottam, de iszonyat sokat szoptam Vele. :D De köszönöm szépen a választ. :)
2015. márc. 5. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!