Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » összeraknátok egy olyan gépet...

összeraknátok egy olyan gépet amin a lentiek biztosan mennek majd max grafikán? Vagy a jövőre nézve valamivel erősebb gép is lehet nem akarok vagy 2-3 évig hozzányúlni.

Figyelt kérdés

Witcher 3 gépigény (ajánlott):

CPU: Intel i7 3770/AMD fx 8350

Ram: 8gb

VGA: gtx 770/ r9 290 (2gb)

Unity:

Vga: gtx 780/ r9 290x (3gb)

a többi ugyanaz.

2015. jan. 14. 11:30
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Ha tudtok ajánlhatnátok hozzá illő alaplapot, tápot, hűtőt... köszönöm előre is.
2015. jan. 14. 11:32
 2/20 anonim ***** válasza:
megyminden... de ez annyira alap.. sosem értem ha feltesznek egy ilyen kérdést :) a 8 giga nagyon szupi meg kibaerős meg atom király de 3 év múlva előfordulhat hogy 3d renderelés nélkűl is kelleni fog a 16 akár és annyi! de még ha akkor is csak 8 maradna az sem gond vinne mindent.. az r9 is faja és ha minőságet akarsz akkor amd mindenképp (ami a vga-t illeti na pá
2015. jan. 14. 11:48
 3/20 anonim ***** válasza:

játékra i7 és i5 közt nincs számottevő különbség.

én így mondanám:

i5 4690k

z97 chipsetes lap (pl asrock Fatal1ty z97 Killer, Asus maximus 7 ranger/hero)

gigabyte gtx 970 g1 gaming

8 GB ram (1600-1866MHz-es, kingston hyperx, vagy corsair)

1 terás hdd (pl wd10ezex)

120 gb-os ssd (pl hyperx fury)

olcsóbb ház 10k körül (Sharkoon VG4, Zalman ZM-R1, Cooler Master Knight házak)

FSP, Be Quiet, XFX, Chieftec ctg táp (500-600 watt közt)

valami olcsó DVD író (ha kell persze)

ha húzni akarod a procit, akkor külön proci hűtő

ha képernyő is kell, akkor BenQ monitorok 50k körül, 24 colosak, 1-5ms válaszidővel.

2015. jan. 14. 11:50
 4/20 anonim ***** válasza:

2-3 év múlva lehet, hogy ez a gép az akkori játékok minimumának sem fog megfelelni, nem lehet ennyi időre előre tervezni. Tehát ekkora időtávlatban hozzá kell majd nyúlnod.

A processzor egy ideje kint lévő konstrukció (2012 második negyedéves), így lassan esedékes lesz újabbak megjelenése.

Én az arany középutat javasolnám neked és a kompromisszumokat. Mert mi van akkor, ha mediummal, vagy high-al kell beérned, hd felbontáson? Cserébe az ár felébe kerül a géped és a megspórolt összegből még éveken át szinten tarthatod.

Az amd kártyák a nagyobb vram mennyisége miatt jók, ezek segítenek pl a hd tartalmakat feldolgozni. Az nvidia jellemzően 2-4 gigával operál, a radeonok néhol 6-al is, de jellemzően 4-el. Az új játékok magas részletesség mellett pedig 2-6 giga vramot is megkövetelhetnek (pl Shadows of mordor)

Mindezek fényében: fx 8350, r9 280x, 8gb ram. Egy középkategóriás gép, elfuttatja neked a witchert magas felbontáson, 3 év múlva a kártya ér majd kb 35 ezret, el tudod adni. Az értékcsökkenésed a töredéke lesz egy értékesebb gépének, amely az akkori játékokkal szintén csak jóval alacsonyabb részletességgel tud megbirkózni.

2015. jan. 14. 11:56
 5/20 anonim ***** válasza:
Nem nagyon bújhatod a magazinokat, és nem is igazán érthetsz hozzá.. utolsó! Ez a gép így ahogy van, bár nem tudom hogy van :D Ez pont 2-3 év múlva is tökéletes visz majd minden játékot! Vinnie kell, de fordulj szakemberhez és utána írd meg nekünk a válaszát!:) Az is lehet hogy 2-3 év múlva a fejlesztők megtanulnak fejleszteni és nem lesz olyan játék hogy Black ops, vagy black ops2,vagy Ghost.. vagy advanced warfare.. ezek kódolt gémek, be vannak állítva a nagyobb teljesítményre szándékosan! Nagyon erős amit szeretnél használni és még simán megkockáztatom hogy IGEN jól érted! 6-7 év múlva is faja gép lesz!! Kisebb foltozgatásokkal vagy anélkül!
2015. jan. 14. 12:06
 6/20 anonim ***** válasza:
bocsi az első 2 ops, az is fosmódra van progizva mert azokat meg az erősebb gépek nem viszik:DD ált. a ghost meg az advanced warfare az egyszerűen már nevetséges! Látszik mennyire nem tudnak már magukkal mit kezdeni.. mivel már újat nem tudnak mutatni, ezért lepaktáltak az ördöggel! Ott a mw3 komolyan istenkirály gém az optimalizálás gyöngye etalonja!!! Nekem is hasonló gépem van és jól tudom hogy 3 év múlva is gép lesz! bár annyi idő alatt úgyis tuningolja az ember.. üdv
2015. jan. 14. 12:10
 7/20 anonim ***** válasza:
5: kettőnk közül azt hiszem nekem van informatikusi végzettségem és tapasztalatom, játékfejlesztő ismerősöm, tudom miről beszélek :)
2015. jan. 14. 12:10
 8/20 anonim ***** válasza:

Én csak 1 erős koncepciót írtam, ami valószínűleg jó ideig jó lesz. Hogy meddig, azt nem tudom megjósolni, mivel nem abban az iparágban dolgozom :)

2-3 év múlva szinte biztos, hogy kell még bele +8 GB RAM, 16-ra kitornázva a jelenlegit.

2015. jan. 14. 12:12
 9/20 anonim ***** válasza:
értek én is hozzá eleg hun sector, de ki az aki 3 év múlva nem vesz egy 8-ast még a 8 mellé?:D én alapjában véve mondtam hogy a gépe ezekkel a cumókkal simán biztos talpakon áll majd 3 év múlva.. mi lesz 3 év múlva ? nagy semmi :))
2015. jan. 14. 12:15
 10/20 anonim ***** válasza:
eléggé*
2015. jan. 14. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!