Laptopba RAM vásárlásnál mire figyeljek?
Van egy 64 bites Lenovo G560 laptopom, benne 3GB Samsung DDR3 RAM-al. (1db 2GB és 1db 1GB. Az 1GB-set terveztem egy 4GB-re lecserélni úgy, hogy a 2GB-s benne marad.) Nem tudom most fejből, mekkora az órajele. Ezt szeretném egy 4GB-os darabbal 6GB-re bővíteni.
A kérdés az volna, mire figyeljek oda az Új RAM vásárlásánál? A gyártó gondolom nem számít, de egyezzen a MHz? Mi történik, ha eltérés van a két RAM órajele között?
Köszönöm a segítségeteket.
üdv,
Pisti
kedves 36%. Te egy ritka agyag edény karakter vagy! jellemző a megnyilvánulásod, szeretnél az emberek fölé emelkedni, lekezelni és kioktatni őket, igaz? Csak nem szokott sikerülni, és ilyen primitív formát találtál a kielégülésre, igaz? Nem kis p ö cs, ha ez neked me re ved ést okoz, legyen egészségedre, gyí k arc. :P :)
Szánalmas vagy, ha segíteni nem tudsz, akkor inkább k us olnál.
Egyébként sikerült megoldani a bővítést.
Köszönöm a segítséget, és az építő jellegű hozzászólásokat. :)
Szép napot nektek, üdv,
Pisti
Ha már megoldottad, akkor rendben is vagy. Csak infokként:
Az AIDA riportnál az utlsó sorban van a "modell név" ha azt beírod a keresősorba, akkor a találatokból már látszik, hogy ez egy CL7 késleltetésű Samsung modul.
Köszi a tippet. Hasznos volt. ment is a tumb up :)
most látom, az előző hozzászólásom törölték. Pedig igyekeztem benne nem nagyon trágár lenni.
Szóval kedves 37%, grat, hogy sikerült fejlődnöd 1 egész százalékot. :)
Nem fogok veled vitázni, de hidd el, szívesen lennék 12, de az helyzet, hogy a lányom is jóval idősebb ettől. Áruld már el kérlek, mi bajod velem? miért csipkelődsz? hol és mikor létem a lábara? Úgy viselkedsz, mint egy ovis, és nem tudom az okát!Szánalmas vagy.
Volt egy normális hozzászólásod, aztán elkezdtél (egy elgépelés, és annak javítása miatt) úgy viselkedni, mint egy ovis. Átmentél alpáriba, lealkoholistáztál, meg le tizenkétéveseztél. biztos jó ez neked, ami nem is baj, egészségedre. de ne légy már közönséges. :P
kíváncsi vagyok, ez a post most maradhat e? :D
nem csalódtam benned Mr. 37%! :D hozod a tőled elvárható niveau-t! :D :P
Hidd el, ott volt az, és pár percig látható is volt. :D
De tudod mit? Legyen szép napod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!