Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videó kártya cserénél/vásárlás...

Videó kártya cserénél/vásárlásnál mire figyeljek?

Figyelt kérdés
A lányom gépében tönkre ment a videó kártya Gainward BLISS 7300GT PCX 256MB és szeretnék helyette egy másikat. Tudom,hogy elavult,de ez van!Mire érdemes oda figyelni egy új kártya vásárlásánál,azon kívül,hogy PCI expresses? Mhz,volt,ezek is fontosak? Nem tudom hány voltos ,de ez is fontos? Az alaplap ASUS A7N8X.Előre is köszi a válaszokat!!

2013. aug. 6. 07:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Írj egy tápot (típus, gyártó!),processzort és árat (hogy mennyiért vennél).
2013. aug. 6. 08:09
 2/9 P.O.C. ***** válasza:

Ha ez az apalap csak AGP foglalattal rendelkezik, akkor miért kell neked PCI Express -es?

7300 GT -ből is volt AGP -s változat, nem kevered te egy kicsit?

A kérdésre válaszolva: újonnan a még piacon lévő AGP - kártyák pofátlanul túl vannak árazva. Jobban jársz ha használtan nézegetsz valamit.

[link]

2013. aug. 6. 08:26
 3/9 A kérdező kommentje:
A kártya benne PCI expresses és kéz alatt vennék kártyát,csak nem tudom ,hogy ha másfajtát pl:RADEONT találnék bele,mire figyeljek. Amit az elején írtam ,az van most a gépben ,de bedöglött a kártya.
2013. aug. 6. 09:05
 4/9 P.O.C. ***** válasza:

Azt írtad Asus A7N8X -es alaplapod van! Nem lehet PCI Express -es a kártya, ha azon az alaplapon nincs is PCI Express foglalat!! Abba az alaplapba csak AGP -s kártyát rakhatsz!

Amúgy jó lenne ha leírnád a pontos konfigot, mert igy nem lehet semmit se ajánlani.

2013. aug. 6. 09:44
 5/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom a pontos konfigot mert nem itt van a gép.Tényleg tévedés történt,mert mikor költözött a lányom,rossz alaplap dobozt vitt el.Most leszedettem vele a gép oldalát és kiderült,hogy ABIT KN9 az alaplap A táp DELUX HORACO 230/50hz. És ha jól emlékszem 400W. Ennyit tudtam telefonon kideríteni.Az alaplap PCI Expresses.
2013. aug. 6. 14:06
 6/9 A kérdező kommentje:

Egy ilyet kínálnak,jó lenne bele?

ATI Radeon HD3650 512MB 128 bit PCi-e x-16.

1 DVI - 2 Display porttal

A kártya újnak mondható! OEM kiszerelés 5000ft

2013. aug. 9. 08:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Ennyiért jó vétel.
2013. aug. 9. 08:16
 8/9 P.O.C. ***** válasza:
Ennyiért tényleg jó és simán veri a 7300GT -t.
2013. aug. 9. 08:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Végül is elmentem egy szaküzletbe és az ajánlott kártyát vettem meg,remélem jó! RADEON HD5450 1GB ,de DDR3-as.Nagyon remélem,hogy jó! 8500 volt ,2 év garancia. Bele merjem tenni a gépbe? Nem értek hozzá!!
2013. aug. 13. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!