Asus m5a97 evo r2. 0 alaplapot mennyire lehet overclock olni es miket kell bealitani rajta?
ez egy alaplap, ezt nem lehet overclockolni, hanem ezzel lelhet overclockolni a procit/memóriát stb.
Ha kifogsz egy jó fx63xx-at, akkor is a proci(főleg a hűtése) lesz a korlát az oc-nak.
Egy fx 83xx oc-jához is elég jó alaplap.
De itt sokkal több infó van (a hogyanról/mit miért-ről): [link]
Am tudom, hogy ez egy alaplap....
de ugy ertettem, hogy lehetne vele oc-ni a proceszort
Am egy fx 8320 asom van nem buldozer ha nem visera:D
lehet vele simán oc-zni.
Szerintem olyan 4,5is meglehet. Ez függ a procidtól is, hogy mennyi fesz kell neki
És azt írja, hogy azt az 5GHz-et a procik 5% max(10%) képes elérni, és ahhoz is irdatlan(árban újonnan 25k+Ft) cpu hűtő kell?
A fórumon amit linkeltem van 3-4 ember aki képes 5GHz-en futtani a prociját, de ők is csak tesztelés miatt lépik meg az 5GHz-et, napi használatra olyan 4,8GHz körül használják.
Csak szemléltetésképp írom, hogy kb 4,8GHz-ról 5GHz-re való emeléshez annyi plusz fesz kell, mint alapról 4,8GHz-re. Ez persze processzoronként eltérő, ugyanis sok processzor még a stabil 4,8GHz-re sem képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!