Vettem egy ramot de valószínüleg nem jó hozzá az alaplap. Kérhetnék egy olcsóbb alaplapot amibe jó is ez a ram? Https://www.pcx.hu/termek/corsair-2x4gb-ddr3-2400mhz-cmy8gx3 m2a2400c11-memoria-59837
Nem az alaplap nem jó a RAM-hoz, hanem a RAM nem jó az alaplaphoz.
Egyébként ott, ahol az alaplapot vásároltad, meg fogják mondani, hogy kicserélik-e neked, avagy sem.
A te üzeneted az volt, hogy vettél négy kereket, de nem jók az autódhoz, ezért az autót le akarod cserélni egy olyanra, amihez jók a kerekek.
Ezért írtam, hogy nem az alaplap nem jó a RAM-hoz, hanem a RAM nem jó az alaplaphoz.
De egyébként tényleg ott tudják neked megmondani, hogy hajlandók-e kicserélni az alaplapot egy másikra, ahol vetted. Ugyanis nem olyan hiba miatt - és valószínűleg nem három napon belül - akarod az alaplapot cserélni, ami miatt kötelesek lennének kicserélni.
Közben rájöttem a problémára. A ram amit vettem az 2400 mhz-s de az alaplap csak 1600 mhz-ig támogat.
Ezt néztem ki ami Intel 1155 is mert olyan kell. Ha van olcsóbb akkor jöhet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!