Milyen alaplapot éri meg venni, nem túl komolyat, de megbízhatót?
Van jelenleg egy gigabyte ga-g31M-s2l-es lapom 2Gb rammal.
Viszont kicsit gyorsabbat szeretnék, váltanék ddr3-ra, úgy, hogy a proci, meg más megmarad. (Dual core E5700; GeForce 9600 gt, nemsokára gpu-t is cserélném)
Tehát milyen lapot éri meg venni, ami ddr3, és mennyit ér a jelenlegi alaplap, videokari, és ram?
Meg az a baj, hogy hiába találsz lapot újonnan, erősen túl vannak árazva, meg többnyire valami hibrid megoldással vannak szerelve(DDR2/DDR3). Ilyen például a GB G41M-Combo. Támogatja ugyan a DDR3 memóriát, 1066-on. Tehát semmi értelme.
Erre a gépre ne vegyél új lapot, max valami használtat.
Igaza van az előzőnek, a teljes platformváltással járnál a legjobban.
Olyan megoldás kéne, hogy lassacskán cserélek benne mindent. Egybe nem tudom most az egészet.
Azért kéne olyan lap, amibe jó a jelenlegi procim, de majd azt is mittomén fél év múlva tudom cserélni egy jobbra, minden más nélkül.
Használt is szóba jöhet, ha tudtok ilyet mondani.
Hát nem tudom, mert a procit így se használja 60% fölött sosem. Viszont a memória alapjáraton is 40-50%, hát ha még terhelem is mondjuk játékkal fel szeret ugrani 100%-ig is.
Milyen lapot érdemes venni?
Itt keress olyat, ami fogad DDR2-t, és DDR3-at is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!