Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen alaplapot éri meg...

Milyen alaplapot éri meg venni, nem túl komolyat, de megbízhatót?

Figyelt kérdés

Van jelenleg egy gigabyte ga-g31M-s2l-es lapom 2Gb rammal.

Viszont kicsit gyorsabbat szeretnék, váltanék ddr3-ra, úgy, hogy a proci, meg más megmarad. (Dual core E5700; GeForce 9600 gt, nemsokára gpu-t is cserélném)

Tehát milyen lapot éri meg venni, ami ddr3, és mennyit ér a jelenlegi alaplap, videokari, és ram?

2015. jan. 15. 10:05
 1/6 anonim ***** válasza:
eleve nem éri meg újabb lapot venni mert a procid meg a videó kártyád is lassan őskövület lesz.meg hát nem is kapnál újonnan lga 775-ős lapot csak használtan.jobban jársz ha az egészet cseréled mert a te számodra a ddr3 memória nem fog előnyt hozni semmilyen téren.
2015. jan. 15. 10:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Meg az a baj, hogy hiába találsz lapot újonnan, erősen túl vannak árazva, meg többnyire valami hibrid megoldással vannak szerelve(DDR2/DDR3). Ilyen például a GB G41M-Combo. Támogatja ugyan a DDR3 memóriát, 1066-on. Tehát semmi értelme.

Erre a gépre ne vegyél új lapot, max valami használtat.

Igaza van az előzőnek, a teljes platformváltással járnál a legjobban.

2015. jan. 15. 11:18
 3/6 A kérdező kommentje:

Olyan megoldás kéne, hogy lassacskán cserélek benne mindent. Egybe nem tudom most az egészet.

Azért kéne olyan lap, amibe jó a jelenlegi procim, de majd azt is mittomén fél év múlva tudom cserélni egy jobbra, minden más nélkül.

Használt is szóba jöhet, ha tudtok ilyet mondani.

2015. jan. 15. 19:13
 4/6 anonim ***** válasza:
akkor kezd a vételt szerintem egy alaplappal . semmi javulást nem hozna neked a ddr3 ram.
2015. jan. 15. 19:24
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, mert a procit így se használja 60% fölött sosem. Viszont a memória alapjáraton is 40-50%, hát ha még terhelem is mondjuk játékkal fel szeret ugrani 100%-ig is.

Milyen lapot érdemes venni?

2015. jan. 15. 19:31
 6/6 T/Z ***** válasza:

Itt keress olyat, ami fogad DDR2-t, és DDR3-at is.

[link]

2015. jan. 17. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!