Melyiket fejlesszem előbb a gépemben?
proci:i3-4160
Ram:4gb
VGA:asus r7 250x 1gb gddr5
alaplap:asrock h81m-vga
táp:chieftec samrt 450W
Szóval?
Halottam,h 2magos proci nem lesz elég az idén kijövő játékokra,egyszerűen nem fog elindulni.
a ram is már minden mai játéknál 8gb kell
a vga meg egy sapphire r9 280 3gb ddr5-ben gondolkodtam(az visz ugye minden 2015ös játékot 1280x1024ben ugye?vagy fullhd 1920x1080ban is vinné?)
proci egy i5-4460 lenne.
Alaplap inkább egy asus h81-plus,h elférjen a procihűtő majd és jobb legyen a hűtés.
táp-ot mikor vegyek?
Szóval melyiket kellene legelöbb fejleszteni?Tudom mindeggyiket kellene,de egyszerre nem lehet :/
Most majd pár hónap múlva lesz 12k ha alaplapot kérek,nembiztos,h megkapom,de lehetséges.nem tudok többe t gyűjteni majd.
akkor alaplapot vagy ram-ot vegyek? esetleg táp-ot érdemes előbb?
Kérnék egy fontossági sorrendet,köszi! :)
zöldet adok :)
Gépházam van,jól szellőző,nem megy 60°fölé farcry4-közbe sem.
a ramból meg csak 4gb-t kell venni,mivel ez FEJLESZTÉS és NEM VÁSÁRLÁS.
Az összes alkatrész új,nincs 1hónapos se.
De akkor megnyugodam,h nem kell egy i5-ös már idén :).
Akkor ez a sorrend jó lesz:
most lesz 12k-m abból veszek +4gb ramot.
szülinapomra(szeptember) kapok tápot vagy vga-t(még az i3mal és r9 280-t elvinné 450w?)Ha kihajtja a 450w akkor ez a kártya: [link] azt mondták,h ennyiért aranybánya,és a 2év gari is elég jó.
Aztán lapot akkor h97-eset.
ezt néztem:
itt a táp:
elvileg elég lesz az fsp,de itt egy nagyobb:
akkor melyik lenne jó sorrend?
ez?
1.ram
2.vga(v. táp)
3.táp(v. vga)
4.alaplap
ha kihajtja a chieftec smart 450w a shapphire r9 280 3gb GDDR5-t és az i3-4160-at akkor ez a sorrend:
1.ram
2.vga
3.alaplap
4.táp
jó lesz?
És köszi midnenkinek aki végigolvasta és válaszol!
ja igen alaplapból ne legyen sima atx-es szamványú?
2ezerrel több,gonolom itt lehet nagyobb kártyákat és procihűtöket is beeltenni,igaz?
Még ezt is néztem,szerintem jó árban van,ahhoz képest,h gamer alaplap.
Gépház típus kelet voln, tudom hogy meglévő pont azért irtam hogy ad el amit kicserélsz kiseb a veszteség ha most teszed, ram ot bármikor veheted
Tap elob legyen mint vga
Jonak tunik amiket irsz
Cooler Master G 500 legyen vagy a raider 550
#14 30ért Z97 es lapot vegyél akor is ha nem tuningolod majdani i5 d és nem is lesz K
Vagy kicsit olcsób H97 legyen, felesleges az H bol
Köszi! :)
Amúgy nemtudom bármikor megvenni,mivel csak ilyen "ünnepekre" kapok vmit,és ami nekem van az még 5k sincs :).
De lehet majd csak így amikor lesz rá,nem tudom,de eddig csak ünnepekre kaptam vmit :).
Ha lesz rá keret akkor mindenképpen az asus fatalytyt veszem(mert +gari).
akkor:
(1.ram)
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5.(gépház):
Összesen:146,420 Ft + áfa
össz.:185,953 Ft
jó lesz megéri?
Néztem neten azt mondták biztosan kihajtja simán ha jó a 450w táp (80+ silver).
A kártya tdp-je 200w a procié 54w.
megpróbáljam,mert így elvileg tényleg simán kihajtaná azt a 250-300w-ot és még maradna minimum 100w.
akkor?
Mert nem mind1,h akkor szeptembertől lesz egy 550es tápom vagy egy r9 280 játszani.mert egyiket szeptemberben másikat decemberben kapnám.
Igazából akor minek lecserélned a tápot ha 280 t ezel járatnád?:)
Te tudod én nem kötném 450 es smart ra 280 nak 250W tdp je es kb 200 felet eszik gyakorlatban tap 360W t ad le 12V n 2 agon
Asrock a fatality nem Asus igaz hogy már felvásárolta...
Tudtomal Z97 es változata is kb enyi azt kelene de hát te tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!