Melyiket fejlesszem előbb a gépemben?
proci:i3-4160
Ram:4gb
VGA:asus r7 250x 1gb gddr5
alaplap:asrock h81m-vga
táp:chieftec samrt 450W
Szóval?
Halottam,h 2magos proci nem lesz elég az idén kijövő játékokra,egyszerűen nem fog elindulni.
a ram is már minden mai játéknál 8gb kell
a vga meg egy sapphire r9 280 3gb ddr5-ben gondolkodtam(az visz ugye minden 2015ös játékot 1280x1024ben ugye?vagy fullhd 1920x1080ban is vinné?)
proci egy i5-4460 lenne.
Alaplap inkább egy asus h81-plus,h elférjen a procihűtő majd és jobb legyen a hűtés.
táp-ot mikor vegyek?
Szóval melyiket kellene legelöbb fejleszteni?Tudom mindeggyiket kellene,de egyszerre nem lehet :/
Most majd pár hónap múlva lesz 12k ha alaplapot kérek,nembiztos,h megkapom,de lehetséges.nem tudok többe t gyűjteni majd.
akkor alaplapot vagy ram-ot vegyek? esetleg táp-ot érdemes előbb?
Kérnék egy fontossági sorrendet,köszi! :)
zöldet adok :)
Csak sajnos a proci nem lesz jó ami most van mert 2magos és nem fognak elindulni a játékok :(.
1.ram
2.proci
3.táp
4.vga
5.alaplap
ez így nem lenne jobb?
1. Táp elad 6ezerért kb. Veszel raider 550 t vagy hasonló jót
2. Ekkor veszed 280 t de én 285, 280X re et probálnák inkáb,
többi utana
250X et kb 18-19ezerért tudod eladni
3. Alaplap
4. Ram (2x 4GB dual KIT)
5. Cpu val ráérsz bőven
gépház? Ha azal is sporoltál tápal melet az legyen az első Sharkoon VG4 W pl.
Újab h81 lapnak semi értelme H97 est vegyél majd
Meni fog 2magossal is minden de tied 4szálas
Cpu hütö értelmetlen, jó gépház kel nem cpu hütö gyári böven elég és halk is ha normális a haz
12k ból semit ne vegyél ha van 30-40ed akor kezdj fejlesztgetni
prohardver.hu >>> "Melyik tápegységet vegyem?"
1. Ház (ha kel), táp
Ha alaplapot is megtudod veni nem kel újra szétbontanod gépet vagyis új alapokon lene géped teljesen ha mindharmat egyszere kitudnad cserelni
Lapert kb 7-8ezret kaphatsz
hardverapro.hu n tudsz eladni pl.
H97 es lap bizony 20ezer legaláb de B85 (4 ram foglalatos jó lene) is elég lehet azt 15 körül is lelhetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!