SSD meghajtóból melyik márkát ajánlanátok? Kingston, Adata, Samsung?
Kétféle vastagságú van, de a legtöbb laptopba beépíthető mindkettő.
Azt hiszem a vékonyabbik 9,5 mm, a vastagabbik 12,5 mm magas. A vékonyabból ugye lehet csinálni vastagabbat. Fordítva ez problémás :)
Viszont a vastagabbik az elterjedtebb.
De a legegyszerűbb megmérni, milyen vastag a notebookban lévő merevlemez, aminek a helyére akarod betenni az SSD-t. És utána úgy keresni SSD-t.
Márkából meg a Corsair-t mondanám még, ahol én néztem, ott Corsair-ek végeztek a tesztek élén...
Mindegyik beépíthető laptopba, az egyik 7mm, a másik 9.5mm-es. Legkevesebb 9.5mm hely minden laptopban rendelkezésre áll, esetleg 12.5mm-es meghajtóval lehet probléma, de azt SSD-ben még nem nagyon láttam.
Mindegyik megbízható márka, a sorrend szerintem: Samsung, Kingston, Adata. Kingston V300 SSD-m van, a rosszabbik chipes fajátból. A sebességre van, a megbízhatóságra nincs panaszom, mindjárt 3TB írásnál leszek, egy éve van meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!