Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » SSD meghajtóból melyik márkát...

SSD meghajtóból melyik márkát ajánlanátok? Kingston, Adata, Samsung?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!

2015. jan. 19. 20:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Kingston-Samsung, a 2 legjobb.
2015. jan. 19. 20:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a GYORS választ! :D
2015. jan. 19. 20:29
 3/9 anonim ***** válasza:

miért nem olvasol teszteket és hozzászólásokat?

Pl:

[link]

itt pedig:

[link]

2012-től kezdve ma 2015-ig 26.000!!! hozzászólás érkezett.

Szánj rá egy hetet, olvasd el őket, sok ember tapasztalata lesz benne hogy milyent vegyél.

2015. jan. 19. 20:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Még annyit kérdeznék, hogy a 2.5-ös méretűek mindegyikebeépíthető notebook-ba, vagy van 2 típusa, amikülön notebookbaés külön asztali gépbe való??
2015. jan. 19. 20:54
 5/9 anonim ***** válasza:

Kétféle vastagságú van, de a legtöbb laptopba beépíthető mindkettő.

Azt hiszem a vékonyabbik 9,5 mm, a vastagabbik 12,5 mm magas. A vékonyabból ugye lehet csinálni vastagabbat. Fordítva ez problémás :)

Viszont a vastagabbik az elterjedtebb.

De a legegyszerűbb megmérni, milyen vastag a notebookban lévő merevlemez, aminek a helyére akarod betenni az SSD-t. És utána úgy keresni SSD-t.

Márkából meg a Corsair-t mondanám még, ahol én néztem, ott Corsair-ek végeztek a tesztek élén...

2015. jan. 19. 21:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Én a Samsungot ajánlom, nekem is az van.
2015. jan. 19. 21:34
 7/9 anonim válasza:
Kingston ès Samsung... a Kingston Hyperx 4k uj szériája nagyon jó ;)
2015. jan. 20. 12:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Mindegyik beépíthető laptopba, az egyik 7mm, a másik 9.5mm-es. Legkevesebb 9.5mm hely minden laptopban rendelkezésre áll, esetleg 12.5mm-es meghajtóval lehet probléma, de azt SSD-ben még nem nagyon láttam.

Mindegyik megbízható márka, a sorrend szerintem: Samsung, Kingston, Adata. Kingston V300 SSD-m van, a rosszabbik chipes fajátból. A sebességre van, a megbízhatóságra nincs panaszom, mindjárt 3TB írásnál leszek, egy éve van meg.

2015. jan. 20. 23:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. jan. 21. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!