Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek a konfig ról?

Mi a véleményetek a konfig ról?

2014. szept. 11. 22:37
 1/6 anonim ***** válasza:

SSD-nek mehetne M.2 foglalatú is,megfelelő 97-es lappal.

HDD túlárazott

Annyiból meg lehet inkább Seasonic G 450W-t vennék.

2014. szept. 11. 22:58
 2/6 Unari ***** válasza:

Én nem vennék ASRock alaplapot. Sokan mondják hogy már nem olyan rossz mint annakidején, de én akkor sem bízom benne. Nekem amivel mindig gondom volt : MSI, ASRock,

Amivel soha nem volt baj: Gigabyte, Asus

A hdd tényleg túlárazott. Ami nekem van Toshiba 2TB 64MB SATA3 DT01ACA200 merevlemez ennyiért lehet megvenni: 19,475 (PCX) csendes, gyors, és még nem hibázott :-)

Nem írtál a házról, ami nem lényegtelen, ha alsótápos akkor fsp aurum gold (ez kb egy árban van az említettel), vagy Chieftec CTG (ez - 550W, 600W - 20 ezer alatt van)

A ház pedig : Zalman z9 plus (nekem ilyen van és nagyon jó a hűtése+csendesnek mondható)), xigmatek Midgard II, FD core 3000 elegendő, és én lecerélném a gyári procihűtőt is, pl: egy 212 EVO-ra

2014. szept. 12. 12:45
 3/6 A kérdező kommentje:

a házam [link]

a HDD ben az tettszik hogy a Cache mérete 128mb

[link]

a táp az azért tettszik mert a neve is meggyőző a nevégben is benne van hogy energia a maximumom és olvastam hogy az ener max az direkt tápokkal folglakozik a cpu hütőt mindenkép cserélem vagy egy toronyra vagy vizesre

2014. szept. 12. 14:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Semmire nem mész azzal hogy 128MB
2014. szept. 12. 15:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Jaja,pontos infót ad a belsőt felépítő elektronikáról a gyártó a neve...

Nem mellesleg neves gyártóknak is,mint például az Enermax,vannak szar szériái,amikbe nem is saját belső kerül.

2014. szept. 12. 16:40
 6/6 A kérdező kommentje:
hát őő akor lehet rosszul olvastam de ugy tudtam hogy más tápok haználják az ő alkatrészüket vagy is ők adják az alapot és a többiek fejlesztik ahhogy gondoljaák melyik a leg minőségibb táp a leg prob elitebb
2014. szept. 12. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!