Szerintetek egy 500W-s LC power táppal mehet ez a konfig kb 2,5-3 hónapot?
Figyelt kérdés
Üdv.
Kb.2,5-3 hó múlva tudok ctg 550-et venni (4 hónap múlva pedig vga-t r9 270-et).
Addig mehet egy LC POWER 500W-tal?
MSI B85M P33
G3420
2+4GB 1600mhz ram.
500gb hdd
dvd író.
2014. szept. 10. 20:48
1/8 anonim válasza:
VGA addig nem is lesz benne ? mert akkor szerintem persze :D
2/8 anonim válasza:
Vga nélkül ha rá mered bízni a géped, akkor igen.
3/8 A kérdező kommentje:
Addig csak a CPU-ban lévőt használom,ergo szinte csak netezés avagy "y8.com"-os játék.
2014. szept. 10. 20:51
4/8 Tengor válasza:
Ha nem fizettél a többi alkatrészért 5000 Ft-ot se, akkor igen.
Ha ennél drágább volt, akkor ne bízd ipari hulladékra az épségüket!
5/8 anonim válasza:
basszus értem én hogy szar minőségű mert télleg az .. de azért nme hallani hogy minden nap minden iskolában elfüstölnek a gépek az összes irodában stb stb mert rengeteg helyen használják ezeket irodai használatra ... és perpillanat VGA nélkül ez se különb egy irodai gépnél (bocsi kérdező de VGa nélkül ez csak egy irodai majd a 270-el már faja lesz) szóval nem értem miért lenne iylen szőrnyű helyzet eddig rárakni .. nekem is volt gépem 7 évig üzemelt egy akyaga táppal és túlélte :D mint egy boing 777-es rapülő de működött :D
6/8 A kérdező kommentje:
A fogyasztása kb. 100W körül/alatt van.
2014. szept. 10. 20:58
7/8 anonim válasza:
Nem érte volna meg jobban egy fsp-350?
8/8 A kérdező kommentje:
Nos mivel "apránként" fejlesztgetek,és utoljára a lap + cpu-t vettem,bár először Tápot vettem volna,de 31-31hó garival a lap+cpu 20k volt (20.890 postával)...
A táp pedig kb. 1,5 éves.
2014. szept. 11. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!