XFX Pro 450w vs Hexa+ 500w?
A Hexa+ 1k-val drágább újonnan. Egy ilyen gépet vinne:
i7 4790
H97M-Plus
GTX 660 Ti
2*8GB RAM(egyik modul megvan, vennék egy másikat mellé)
Samsung 120GB
2db 1tb-s wd blue
1db 500gb-s Seagate
5db 140mm ventik
És a táp elbírna egy GTX 780 Ti-t? Azt később venném, esetleg R9 290X
Minden 1 GPU-s VGA mellé elég az XFX Pro 450W
És természetesen a kettő közül azt.
Erősebb mint a Hexa,osztatlan a 12V ága,hosszabbak a kábelei,a belső pedig összehasonlíthatatlanul jobb az XFX-ben
#1, #2: ne írjatok hülyeséget. Egy Corsair VS 650 szart sem ér az XFX Pro 450-hez képest. Tapasztalat(ismerős gépe).
#3, #4: Köszi.
2#-es vagyok. És elsősorban, nem tudom hogy ki válaszolt a nevemben "20:28" -kor, de az nem én voltam. Munkából hazafele akkor még a buszon ültem zenét hallgatva (és nincs 15 perce, hogy haza értem). Utána járok ennek a dolognak, ki volt a profilomba, de addig is elnézést kérek minden jelenlévőtől a sületlenség miatt amit valaki ki írt a nevembe.
Egyébként igen, 450W bőven elég 1 videokártyás rendszerhez (ha minőségi tápegységet nézünk). Az az XFX Táp még tuning mellett is elég kell hogy legyen.
(Ez csak az én véleményem): R9 290(X)-et venném, de ez szubjektív, és nem is ez volt a kérdés.
Leszögezem előre, XFX Pro 450 tápot használok nagy megelégedéssel.
Egy high end VGA mellé én nem raknék ilyet, mert nagyon le lesz terhelve, ami nem tesz neki jót, ráadásul 50-60%-os terhelésen adja le a legnagyobb hatásfokot, itt 90%-on menne, szóval nem tenne jót a tápnak, hogy így meg van terhelve, igen jó, erős, megbízható, de túlzásokba ne essünk.
Jöhet a lepontozás.
Azt vegyétek bele bele, hogy az R9 290X használat közben 250-275w-ot fogyaszt, ehhez jön a proci 84w-ja, és a többi cucc 100-150w-tal, ha a legkisebb értéket nézem is ez 434w, legjobb esetben az XFX 408w-ot ad le +12V ágon.
Várom a következő lepontozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!