Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kingston HyperX 120GB 3K vagy...

Kingston HyperX 120GB 3K vagy Samsung 840 120GB EVO?

Figyelt kérdés
2014. szept. 10. 20:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Evo -t szokták ajánlani
2014. szept. 10. 20:52
 2/12 anonim ***** válasza:
Samsung.
2014. szept. 10. 20:53
 3/12 anonim ***** válasza:
 4/12 A kérdező kommentje:
De a Kingstonnak nagyobb az írási és olvasási sebessége.
 5/12 anonim ***** válasza:
Samsung- ra szavazok.
2014. szept. 10. 21:04
 6/12 anonim ***** válasza:
Amelyik olcsóbb... gyakorlatilag mindegy. De tessék, mondok valamit, vedd a Samsung-ot.
2014. szept. 10. 23:02
 7/12 anonim ***** válasza:

Arra azért figyelj oda, hogy általában az összes 840 EVO-hoz odaírják, hogy 500 valahány MB/s írás/olvasás. Aztán a kisbetűsben meg ott van, hogy csak a legnagyobb esetén annyi az annyi, a kisebbeknél kevesebb. Kingston/HyperX-nél ugyanez van szerintem.

Egyébként én is a két márka között vacilálok, bár eggyel nagyobb méretben (240-256 GB). De szerintem még várok pár hónapot, hátha lejjebb megy az áruk.

2014. szept. 11. 13:36
 8/12 anonim ***** válasza:
#7 - Na, neked sosem lesz SSD-d. :D Aki mindig arra vár, hogy lentebb menjen az ára, az sosem fog venni semmit, vagy pont akkor veszi meg, mikor már elavultsága miatt olcsóbb. 4-500 MB/s környékén meg dobálózhatnak a számokkal, akár meg is duplázhatják, semmi különbséget nem vennél észre normál használat alatt, mivel nem ez a meghatározó a rendszer gyors működéséhez.
2014. szept. 11. 14:30
 9/12 anonim ***** válasza:

"#7 - Na, neked sosem lesz SSD-d. :D Aki mindig arra vár, hogy lentebb menjen az ára, az sosem fog venni semmit, vagy pont akkor veszi meg, mikor már elavultsága miatt olcsóbb."

"De szerintem még várok pár hónapot, hátha lejjebb megy az áruk." Segítsek értelmezni?

Egyébként nézz már után légyszi, hogy pl. áprilisban mennyibe került egy 250 GB-os 840 EVO, és most mennyibe kerül.

De lásd, kivel van dolgod, segítek:

[link]

(Ott van az a grafikon, ha nem találnád.)

40k-ról lement 33k alá.

Karácsony környékére talán lemegy 30k alá is, annyit már kifizetnék érte.

"pont akkor veszi meg, mikor már elavultsága miatt olcsóbb. 4-500 MB/s környékén meg dobálózhatnak a számokkal, akár meg is duplázhatják, semmi különbséget nem vennél észre normál használat alatt"

Te is érzed ebben az ellentmondást?

Ha nem, segítek:

- ha később veszem meg, elavult lesz a mostani 4-500 MB/s

- ha megdupláznák, akkor sem lehetne észrevenni a különséget

Ha így sem menne, szólj nyugodtan, szívesen segítek.

"nem ez a meghatározó a rendszer gyors működéséhez."

Ebben egyetértünk, ezért nincs még SSD-m pl. De azért tervben van, ha nem haragszol meg, de tényleg csak akkor.

2014. szept. 11. 14:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez már nekem magas... meg ez a sok üres sor... nem fér ki egy képernyőre a mondandód.
2014. szept. 11. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!