Van egy Asus K53BR laptopom és már unom a lassúságát, ezért szeretnék húzni pár 100 mhz-et a processzoron, de nincs engedélyezve a biosban a cpu húzás. Hogyan tudnám engedélyezni ezt?
Figyelt kérdés
Már frissítettem a legújabb verzióra a biost, de ott sincs engedélyezve a processzor húzás. Hogyan lehet ezt engedélyezni, vagy ilyen módosított biost hol találok hozzá?2015. jan. 18. 17:14
1/4 anonim válasza:
1:-sehogy
2:-100 MHZ-től ne fog gyorsabb lenni
3:-Windows újratelepítés-el lesz csak gyorsabb, formázással
2/4 anonim válasza:
Azért nincs ilyen funkció, mert ez nem asztali cpu. Hackkelt biost ne akarj feltenni - még ha netán találnál is hozzá -, mert teljesen hazavághatja a gépet. Az emelt órajel amúgy is nagyobb hőtermeléssel járna amit valszeg a hűtése el sem bírna hosszú távon. A végeredmény szintén, egy hazavágott gép. Cseréld a HDD-t SSD-re, és bővítsd a ramot, ha még van hova.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem a windows a probléma. Most 8.1-es van rajta, már többször újraraktam, drivereket is rendesen felraktam de sehogysem akar olyan gyors lenni, mint szeretném. két magos 1.6 ghz procitól nem is várok csodát, de a youtube is szaggat. Ramot már pakoltam bele, most 4gb összesen. Az SSD-re már gondoltam, majd ha lesz rá lehetőség azt megpróbálom
2015. jan. 18. 17:23
4/4 anonim válasza:
"sehogysem akar olyan gyors lenni, mint szeretném."
-hát akkor kénytelen leszel venni akkor egy olyan gépet ami megfelel az elvárásaidnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!