Melyik GPU szintjére tudnám felhúzni az MSI R9 270 2G GAMING GPU-t?
Pontosan ennek a vga szintjére:
MSI R9 270 2G GAMING
talán egy r9 270x szintjére :)
nagyon melegedne :)
GTX660 és az r9 270 szintjén van,és max r9 270X
Épeszű tuninggal,még gyári hűtővel hiába húzod BOOST fölé.
Attól még csak az órajel lesz nagyobb több streamer nem lesz rajta.
Igaz,ahogy hogy az r9 270 karcolja az r9 270X szintjét ahhoz a 920 mhz-s referencia órajelnek minimum el kell érnie az r9 270x referencia 1020 mhz-s órajelét.
Ami akár lehetséges,de sokat nem ér.
Nem éri meg 5000ft-ot spórolni az élettartam rovására,hogy meg hatszorozod a BOOSt mértékét.
A legolcsóbb R9 270 kb 45k,az X pedig kb 50k...
Az élettartam rovására lehet karcolni az x szintjét,de nem kell elfelejteni,hogy az X-nek is van boost-ja azt te meg már nem fogod elérni standard hűtéssel.
ő,maximális tuninggal kb 10-15%-kal tudod erősíteni ,ami 30 fps-nél 33-35 fps-t jelent.
Viszont az átlag 65 fok helyett 85-90 között lesz,ergo élettartam akár felére csökkenhet,ezért éri meg jobban az x mivel az biztonságosan hozza a +15-20%-ot ,és ott még van boost.
És ki mondta hogy bármilyen OC olcsó és hogy sokat ér (legalábis amit még kiseb öszegböl elérsz)?
Majd tesztelgeted mit eri meg neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!