Ezt a táp mennyire érzi meg? (Chieftec 500W)
Figyelt kérdés
Van a gépemben 2x4GB ddr3 1600Mhz (8gb) és mondták a boltban hogy nem mindig áll magától 1600-ra hanem alapjáraton megy, 1333mhz vagy 800mhz-n biosban nem akarok turkálni, mondták 1600-ra teszik szívesen, és mondtam nekik is hogy nem a teljesítmény miatt akarom hanem azért mert 1600-ast vettem... a procim támogatja, az alaplap is minden oké, de a tápomat amit 11 ezer-be vettem ez mennyire fogja terhelni, ez a kis változás?2015. jan. 17. 23:09
1/2 anonim válasza:
Semennyire. Ez kb. tizedwattokat jelent.
2/2 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos de szerintem nem nagyon fogja megérezni a táp, és enyém is igen 1333mhz-n ment én raktam ár 2133mhz-re mondjuk nekem is furcsa volt de tényleg így működik hogy neked kell átrakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!