Melyik tápegység a legjobb a felsoroltak közül, vagy melyiket ajánlanátok helyette?
ENERMAX NAXN 450W (ezt sokan nem ajánlják)
ENERMAX NAXN Basic 450W
ULTRON UN450S Silent Force 450W
CHIEFTEC GPA-500S8 500W
ENERMAX Lepa MX F1 500W
CHIEFTEC GPS-500A8 500W
FSP Hexa+ 500W
Cooler Master Elite Power 600W Black (RS600-ACABM-M2-M4)
Ugye az a legnagyobb problémám, hogy az ár szigorúan adott és afelett már nem akarok rá költeni, ezért is kellenének a vélemények.
Fontos az, hogy 10-14 ezer forint között legyen, max egy picivel felette és hogy 450-500 Wattos legyen a táp, de stabil és megbízható, mert az előző igen olcsón bezerszett 500 Wattos Approx táppal majdnem megjártam, ráadásul 3x javítottam mielőtt gallyrament (igen tudom, szar, nem kellett volna megvenni, de a környéken csak ezt árulják a boltokban, most pedig már netről rendelek mindent).
Az Enermax Lepa-ról az a baj, hogy még semmit se hallottam, bár magát a márkát elég jól ismerem, hisz a legmegbízhatóbb tápokat gyártotta eddig, csak megpróbáltak előállni egy olcsóbb szériával, ami hát ... ezért is vagyok bizonytalan.
AZ FSP Hexa+ szériáról meg elég sok jót hallottam, de eléggé megbízható és leadja a tényleges energiát, amire szüksége van a gépnek? Mert van olyan, hogy a gépem éjjel nappal jár, meg kicsit jobban hajtom és muszáj egy stabil táp.
Ez most bíztató volt :)
Amúgy ha esetleg tudtok olyat ajánlani, ami ilyen árban van, viszont nem szerepel a listán, akkor nyugodtan :) Sajnos én se értek mindenhez, meg mihelyst megjelenik egy új márka vagy típus, úgy én se informálódom róla rögtön, sőt gyakran ameddig nem érint a téma, addig nem is tudok róla.
De ez gondolom 430 Wattos, nekem meg minimum 450 Wattos kell, sőt a kitűzött cél az 500 Watt.
Amúgy Enermax-ban néztem még egy Enermax ENP500AGT 500W -t is, csak abban reménykedek, hogy ez megbízható, mert jelenleg e között, a Lepa MX F1 500W között és az FSP Hexa+ 500W között tengődöm, de nem tudok dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!