Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megérné ilyen laptopot venni?

Megérné ilyen laptopot venni?

Figyelt kérdés

[link]

Erről lenne szó, főként multimédiára kellene és hogy viszonylag hosszú legyen az üzemideje (3-4 óra). Ha esetleg tud valaki valamilyen véleményt mondani erről a laptopról, hálás lennék :) Vagy ha esetleg valakinek van jobb ötlete, kb. 80-100 ezer forint körül, azt is szívesen várom :)

2015. jan. 14. 11:16
 1/9 anonim ***** válasza:

Ebben az árban bizony nem csak ilyenek vannak. Multimédiás célra feltehetően jó (ha a grafikus csip is úgy akarja), a játékokat azonban el kell felejteni vele. Az akkuidejéről egy videot kéne megnézned, a 2 cellás akku szerintem kevés, mAh-t nem írnak. Valamint sokat számít, hogy milyen körülmények között használod (pl energiatakarékos üzemmódban, megy e mellette wifi... stb.)

Nekem egy ASUS eee pc-m van, bűnlassú, de energiatakarékosra állítva, wifi nélkül (pl ha word doksit írok) 6,5 órát húzza, netezve, normál energiasémával 3,5 óra.

Laptopokhoz való külső akku lenne a legjobb, de olyan meg nem létezik szerintem (hm... piaci rés).

Mit szólnál ehhez? [link] - nem túrtam fel a netet, csak az első találat.

2015. jan. 14. 11:32
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi az ajánlatot, de elfelejtettem írni, hogy 15,6"-nál kisebb kellene. 13"-14"-re gondoltam :)
2015. jan. 14. 11:36
 3/9 anonim ***** válasza:

Ah, azt hiszem megvan: Battery 30 Whrs

Ez a gép, ha 30 wattot fogyaszt, akkor 1 óra alatt A processzor fogyasztása 7,5 watt, az egész gépet vegyük mondjuk 15-nek, tehát kb 2 óráig húzná. De nem fogja.

2015. jan. 14. 11:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod! :) Akkor azt hiszem nézegetek tovább.
2015. jan. 14. 11:40
 5/9 anonim ***** válasza:

ez 6 cellás

[link]

2015. jan. 14. 11:45
 6/9 anonim ***** válasza:

[link]

Tárolt kapacitás 56 watt, maximális fogyasztás 40W. Ez sem húzná tovább. Ebben az árkategóriában sokáig üzemelő gépet nem hiszem hogy találsz.

2015. jan. 14. 11:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez viszont kicsivel drágább. ÉS nem a legújabb. ' éve van nálunk. De energiatakarékos módban 5 órát üzemel.

[link]

2015. jan. 14. 11:50
 8/9 anonim ***** válasza:

előző vagyok

Jav: 1 éve

2015. jan. 14. 11:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Hm, értem köszönöm a válaszaitokat, akkor azt hiszem nem veszek laptopot még, inkább még várok egy kicsit. Az utolsónak, köszönöm a linket,de nem szeretnék 15,6"-osat. Azt az Acert is néztem, arra az van kiírva, hogy maximum 7 óra üzemidő, nyilván ez nem igaz, de ha 3,5 órát bír, az már viszonylag korrekt lenne.
2015. jan. 14. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!