Megérné ilyen laptopot venni?
Erről lenne szó, főként multimédiára kellene és hogy viszonylag hosszú legyen az üzemideje (3-4 óra). Ha esetleg tud valaki valamilyen véleményt mondani erről a laptopról, hálás lennék :) Vagy ha esetleg valakinek van jobb ötlete, kb. 80-100 ezer forint körül, azt is szívesen várom :)
Ebben az árban bizony nem csak ilyenek vannak. Multimédiás célra feltehetően jó (ha a grafikus csip is úgy akarja), a játékokat azonban el kell felejteni vele. Az akkuidejéről egy videot kéne megnézned, a 2 cellás akku szerintem kevés, mAh-t nem írnak. Valamint sokat számít, hogy milyen körülmények között használod (pl energiatakarékos üzemmódban, megy e mellette wifi... stb.)
Nekem egy ASUS eee pc-m van, bűnlassú, de energiatakarékosra állítva, wifi nélkül (pl ha word doksit írok) 6,5 órát húzza, netezve, normál energiasémával 3,5 óra.
Laptopokhoz való külső akku lenne a legjobb, de olyan meg nem létezik szerintem (hm... piaci rés).
Mit szólnál ehhez? [link] - nem túrtam fel a netet, csak az első találat.
Ah, azt hiszem megvan: Battery 30 Whrs
Ez a gép, ha 30 wattot fogyaszt, akkor 1 óra alatt A processzor fogyasztása 7,5 watt, az egész gépet vegyük mondjuk 15-nek, tehát kb 2 óráig húzná. De nem fogja.
Tárolt kapacitás 56 watt, maximális fogyasztás 40W. Ez sem húzná tovább. Ebben az árkategóriában sokáig üzemelő gépet nem hiszem hogy találsz.
Ez viszont kicsivel drágább. ÉS nem a legújabb. ' éve van nálunk. De energiatakarékos módban 5 órát üzemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!