Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptopot keresnék,140 000...

SzikraHuszár kérdése:

Laptopot keresnék,140 000 Forintig. Főiskolára kellene, villamosmérnök szakra. Eddig egy Asus k53sd-sx868d és egy Asus K53SD-SX806D -nál gondoltam, hogy talán ráfizetem még azt a "pár" ezrest. Szerintetek megérné?

Figyelt kérdés
Vagy tudtok jobb laptopot 140 alatt, ami jó akuidővel. Nem tudom, milyen szoftverekkel kell majd foglalkoznom, így egy Photoshop, AutoCAD szint biztos szükséges lesz.

2012. aug. 14. 02:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha kifogsz valami akciót, ennyiért i5-öst is kaphatsz, jobb videókártyával. Az Asust különben sem ajánlom, inkább Acer, Toshiba vagy Lenovo.
2012. aug. 14. 02:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Ebben az árban ezeket találtam:

[link]

[link]

[link]

[link]

(Talán az utolsó a legjobb):

Viszont villamos mérnökin (főleg alapképzésen), egyáltalán nem biztos hogy kell AutoCAD, Photoshopot meg nem tudom mire használna egy villamosmérnök.

2012. aug. 14. 02:17
 3/6 anonim ***** válasza:
A Dell minőségre is rosszabb a többinél, és még numerikus billentyűzete és dedikált videókártyája sincs. Ráadásul fizetsz a vindózért... Akkor már inkább egy normális i3-as. De mondom, van ennyiért normális i5-ös is, én 148-ért vettem az i5-ös Acerem GT540-nel.
2012. aug. 14. 02:24
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Egyetemen nem fognak videokártya igényes programok kelleni, számítási teljesítmény meg majd kell, viszont a Dell az jó minőségű. Illetve a numerikus bill hiánya egy laptopon nem nagy dolog.
2012. aug. 14. 02:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Nyilván egy egyetemista nem akar majd játszani...

Az meg látszik, hogy soha nem kellett numerikus billentyűzet nélküli laptopon dolgoznod, akkor nem állítanál ilyen hülyeséget.

2012. aug. 14. 02:31
 6/6 anonim ***** válasza:
2012. aug. 14. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!