Egy ASUS Ati readon HD 6770 videókártya jónak számít? És milyen monitort ajánlanátok hozzá?
Figyelt kérdés
Egy ASUS Ati readon HD 6770 videókártya jónak számít ? És milyen monitort ajánlanátok hozzá ? Előre is köszi a válaszokat.2012. aug. 13. 20:56
1/8 anonim válasza:
ha most akarsz ilyet venni akkor ne vedd, hanem egy 7770et vegyél, nem sokkal drágább, de viszont sokkal jobb
2/8 anonim válasza:
Full hd és közepes karinak számít de én egy sapphire radeon 6770-et ajánlok helyette stabilabb jobb és játékok terén elvisz mindent némi kompromisszummal ami nem vészes akinek nincs ilyen és nem is volt fikázza(kipróbálás nélkül) szerintem árérték arányában kiváló.
3/8 anonim válasza:
" sapphire radeon 6770-et ajánlok helyette"
HD7750, esetleg pár ezressel drágábban,HD7770 is jobb vétel a 6770nél.
4/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a gyors válaszokat igazából, a kártya már meg van szóval a monitorra lennék kíváncsi, hogy egy full hd jó e hozzá igazából monitorok terén elég gyér a tudásom
2012. aug. 13. 21:25
5/8 anonim válasza:
HD monitor elég hozzá ez csak pénz kérdés mire van neked
ha Full HD Ultrán akarsz játszani arra nem lesz elég de mediumon vagy lowon biztos birja a nagygépigényüeket is Full HD n is
6/8 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm.
2012. aug. 13. 21:59
7/8 anonim válasza:
Ilyen kártyám van. A felbontás amin játszom 1680*1050-es (ennyit bír a monitor) és eddig minden játék High és Ultra beállításokkal futott, pár volt csak ahol élsimítást és árnyékokat ki kapcsoltam mert nem voltam elégedett a sebességgel.
8/8 anonim válasza:
Nekem is ilyenem van és full hd monitorom.Ha nem is játszhatsz minden játékot fullon attol még a filmek miatt érdemes venni.Nekem még csak a metro2033-al volt kosseb gondom(néha szaggatott)amúgy visz mindent.A monitor egy gépfüggetlen befektetés ha később veszel egy jobb gépet akkor ujjra monitort is akarsz venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!