Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy ASUS Ati readon HD 6770...

Egy ASUS Ati readon HD 6770 videókártya jónak számít? És milyen monitort ajánlanátok hozzá?

Figyelt kérdés
Egy ASUS Ati readon HD 6770 videókártya jónak számít ? És milyen monitort ajánlanátok hozzá ? Előre is köszi a válaszokat.

2012. aug. 13. 20:56
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
ha most akarsz ilyet venni akkor ne vedd, hanem egy 7770et vegyél, nem sokkal drágább, de viszont sokkal jobb
2012. aug. 13. 20:59
 2/8 anonim ***** válasza:
35%
Full hd és közepes karinak számít de én egy sapphire radeon 6770-et ajánlok helyette stabilabb jobb és játékok terén elvisz mindent némi kompromisszummal ami nem vészes akinek nincs ilyen és nem is volt fikázza(kipróbálás nélkül) szerintem árérték arányában kiváló.
2012. aug. 13. 21:11
 3/8 anonim ***** válasza:

" sapphire radeon 6770-et ajánlok helyette"

HD7750, esetleg pár ezressel drágábban,HD7770 is jobb vétel a 6770nél.

2012. aug. 13. 21:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi a gyors válaszokat igazából, a kártya már meg van szóval a monitorra lennék kíváncsi, hogy egy full hd jó e hozzá igazából monitorok terén elég gyér a tudásom
2012. aug. 13. 21:25
 5/8 anonim ***** válasza:
16%

HD monitor elég hozzá ez csak pénz kérdés mire van neked

ha Full HD Ultrán akarsz játszani arra nem lesz elég de mediumon vagy lowon biztos birja a nagygépigényüeket is Full HD n is

2012. aug. 13. 21:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm.
2012. aug. 13. 21:59
 7/8 anonim ***** válasza:
52%
Ilyen kártyám van. A felbontás amin játszom 1680*1050-es (ennyit bír a monitor) és eddig minden játék High és Ultra beállításokkal futott, pár volt csak ahol élsimítást és árnyékokat ki kapcsoltam mert nem voltam elégedett a sebességgel.
2012. aug. 14. 01:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyenem van és full hd monitorom.Ha nem is játszhatsz minden játékot fullon attol még a filmek miatt érdemes venni.Nekem még csak a metro2033-al volt kosseb gondom(néha szaggatott)amúgy visz mindent.A monitor egy gépfüggetlen befektetés ha később veszel egy jobb gépet akkor ujjra monitort is akarsz venni?
2012. aug. 14. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!