MEgérné ezt a laptopot megvenni?
megtudnám szerezni 1500ért kb ujonnan garival(ismerőstől)
szoval ugy megérné?
amugy megvenném igen
Túl sok .... erő laposan....
De lehet jobbat is ennyi $ ért az biztos !!!
Sztem jól gondold meg lol ....fél milkó haweh..
elsősorban játékra kellene de mivel fontos a hordozhatoság marad a laptop az asztali nem jöhet szoba
max 600ezrem van rá éb átszámolva FT-be
ez nekem 1500ba kerülne (a fenti laptop)
Ha játékra kell és fontos a hordozhatóság akkor a válaszom a következő:
Vegyél egy "irodai" laptopot gyengébbet de ha nem használod grafikai tervezésre vagy programozásra akkor teljesen felesleges nagyobbat venni. Ez amit leírtam átszámolva szerintem kijönne neked 400-500 Euróból.
Marad 1100 Euród amiből pedig egy elég komoly asztali gépet összelehet dobni ( I7, 12Gb 2000+ DDR3 Ram triple channel, és még akár 2gb GDDR5 -ös videókártya is belefér)
szóval ha fontos a hordozhatóság de játékra is és ennyit szeretnél költeni rá akkor én biztosan így csinálnám tekintettel arra,hogy a laptop nem bővíthető és 2 év múlva kitörölheted vele a ... :)
játszani használnám a laptopot és a fogyasztás sem utolsó szempont tehát marad a laptop
asztali nem nagyon jöhet szóba mert kolis vagyok amugy meg a laptop pedig praktikusabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!