Kevés lenne a táp a gépembe vagy más gondja van?
Nem rég összeállítottam egy új gépet a következőkből:
GIGABYTE GA-990FXA-UD3
AMD FX-9370 4.40GHz AM3+ BOX
HyperX 8GB Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT HX318C9T3K2/8 GIGABYTE GV-R929WF3-4GD R9 290 4GB GDDR5 PCIE
ARCTIC COOLING Freezer A30 Ft
És ehhez beraktam egy FSP HYPER 600-t (80+), és bekapcsolás után általában egyből sötét kép fogadott és semmi több. Néha eljutott a bios beállításokig (HDD még nincs benne), de aztán ott fagy le egy idő után. Már előre gondoltam, hogy ehhez a videókártyához kevés lesz a táp, így kivettem, és betettem a helyére egy HD5770-et (aminek elvileg harmadakkora fogyasztása van kb., mint a r9 290-nek, és az előző gépben 400w-tal el ment simán), és kivettem az egyik RAM-ot, de így is ugyanaz a helyzet.
Szóval ekkora fogyasztása lenne a procinak, vagy itt más a probléma? És mekkora tápot ajánlanátok bele?
(később lesz bele még két HDD és egy DVD író)
Te raktad ösze?
8pin EPS vagyis cpu kábel bent van alaplapba? Szervizel vagy garival meg kéne nézetni
Nem én raktam össze, de ahogy elnézem minden be van dugva.
A proci tényleg rossz választás volt, így utólag meg is bántam.
A ház jelenleg egy LOGIC B26 USB 3.0. Az sem a legjobb.
Jó lenne bele egy Hyper 700 vagy inkább a raider 650-t érdemes?
FSP Raider 650
De mivel el se indul Hyper t gariztatni kéne (vagy a gépet) Hyper 600 al is menie kelene maxra terhelve is
Min. t irok vagyis nem árt még jobb se alájuk kb 30ezres
De hangsúlyozom valami hiba van ne az aránytalanságokal foglalkozunk adig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!