Milyen internet kabelt ajanlotok, hogy gyorsan. Vigye at a netet?
Istenem... Csak UTP kábel létezik... xD Akkor elég régi korban élsz.
Létezik ám üveg kábel avagy másik nevén: Optikai szál :) Azok meg több Tbit/s-el tolják az ipart. :D
Gugliz rá. :)
Persze ez a 2 (UTP és Optika) létezik, ha nem rádió alapút akarsz közbe iktatni (amiből tengert lehet rekeszteni).
#5:
na persze, üvegszálas kábelt... . Ha a hálókártyájuk, vagy a routerjük a nem tudja kihasználni, akkor fölöslegesen veszik meg. Talán erre is gondolni kéne, hogy mi a leggengyébb láncszem.
Az is lehet, hogy otthon, semmit sem tudnak kezdeni: internet elöfizetésfüggő.
Kérdező: milyen gyors interneted van? Egy sebesség tesztet tudnál mutatni?
Krekonex. :)
Senkise mondta, hogy RJ-45-ös csatlakozóval ellátott kábel kell. Csak annyi szűkítő fogalom volt, hogy "kábel". Nem volt feltételnek meghatározva ezen kívül semmi se. Szóval így beletartozik minden, ami adat továbbításra szolgál, jelen esetben a rádió hullám alapúak kivételével.
Ezek után ne mond nekem, hogy "Csak UTP kábel létezik." mert kinevetlek. xD
Az egy teljesen másik dolog, hogy nem rendelkezel a kellő eszközökkel az optikai kábel használatához.
Ráadást még ez se zárja ki az optikai kábel létét.
Ellenvetés? :D
lány456:
Nem tudom, ki pontozott le téged (bár a válaszodnál nem látok semmi negatív értékelést)
#8-as:
most komolyan - azt ne mondd, hogy nem olvasod ki a kérdésből: otthoni felhasználás a cél.
A háztartásokban milyen sebességű routerek és PC-n/laptopban használatos (akár alaplapra integrált) hálózati kártyák terjedtek el? Azok ki tudják használni az üvegszálas kábel sebességét?
Ha erre nem a válasz, akkor meg, minek vegyel optikai kábelt?
De jó, legyen, a kedvedért én is, pontosítok:
otthoni felhasználásra bőven elég az UTP kábel, mert az üvegszálas kábel sebességét nem tudjátok kihasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!