Mi lehet a gond a Razer egeremmel?
Figyelt kérdés
Üdv srácok. Nos van egy Razer deathadder guild wars edition egerem amit már elég rég használtam. A minap bedugtam és arra lettem figyelmes, hogy ha az egeret felemelem a levegőbe a kurzor elszalad a monitorom jobb felső sarkába. De ha egyáltalán nem emelem fel az egeret,akkor szépem megy az egérpadon? Kábel benne új szóval törés kizárva. Létezne, hogy a szenzor adta fel a szolgálatot?2015. jan. 9. 10:36
1/4 anonim válasza:
Igen. Nincs kizárva, hogy a szenzor adta meg magát. De próbálj egy vírusírtást lezavarni. Lehet, hogy valami trójai.
2/4 A kérdező kommentje:
Azt mondta az egyik ismerősöm, hogy frissíteni kell az egeret :D Na mondom még ilyet
2015. jan. 9. 11:07
3/4 anonim válasza:
1. vagyok. Igen néha a frissítés segít. De nem minden esetben. Valamikor tényleg felmondja a szolgálatot.
4/4 A kérdező kommentje:
Az a poén hogy sehol se találok firmware updater-t
2015. jan. 9. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!