Az egerem jobb egérgombja elég gyakran kétszer érzékeli ha megnyomom, és elég idegesítő játék közben. Nem csak játék közben érzékeli 2szer hanem mindig, akármit csinálok, de csak ezen a gépen, másik gépen rendes. MI lehet a gond?
Figyelt kérdés
egerem: Razer Naga , probléma kb azóta van mióta újra tettem a gépem2012. máj. 12. 12:37
1/11 Panda Péter válasza:
a duplaklikk általában mikorkapcsoló hibára utal. cserével javítható. ha garis, add be gariba, ha nem garis, akkor meg átírányítalak egy ezzel foglalkozó szakemberhez.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, vissza fogom valószínűleg küldeni, csak az az érdekes hogy ezen a gépen van ez a gond, és most vettem észre azt is hogy csak játék közben, a másik gépen pedig egyáltalán nem csinálja ezt
2012. máj. 12. 12:50
3/11 Panda Péter válasza:
akkor viszont nem kapcsoló a probléma. ha az lenne, akkor géptől függetlenül mindenhol csinálná a dupla klikket. legfrissebb driver, egéren firmware fenn van?
4/11 A kérdező kommentje:
Firmware? nem tudom mi az, nem hiszem:D
2012. máj. 12. 12:53
6/11 Panda Péter válasza:
jaja. a firmware az egér alacsony szintű, alap vezérlő szoftvere. ennek a frissítése talán megoldja a problémát, illetve a driverből is szedd le a legfrissebbet.
7/11 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm, majd írok ide visszajelzést hogy mi a helyzet.
2012. máj. 12. 12:57
8/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem segített. a driver se, és a másik, dolog se. Nem tudom WoW-oztál-e vagy CoD-oztál valaha, de úgy képzeld el hogy cod-ba jobb gombot lekell nyomom a célzáshoz, és néha ki zoomol mintha elengedném, de vissza mintha megint megnyomnám, aztán wow-ba a jobb klikket nyomnom kell a forgáshoz és így néha úgy érzékeli hogy nem nyomom azán megint, na mind1, köszönök mindent, valszeg visszaviszem majd aqua-ba:)
2012. máj. 12. 13:37
9/11 Panda Péter válasza:
volt már duplaklikkes egerem, tudom milyen idegesítő. annak ráadásul a balosa szállt el, tehát a windows-ban való munkát is megnehezítette.
10/11 anonim válasza:
Én az egérre gyanakszom! Semmit nem veszítesz, cseréld ki a hibás oldali mikrokapcsolót a középsővel (görgövel), az úgysincs szinte soha használva, tehát valszeg jó. Nálam bevált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!