Most vettem egy Razer krakren 7.1-et és a skypon nem tudok senkit se hívni. Mi lehet a gond?
Érthetően leírtam szerintem.
Amúgy a skype buggol!
Pedig nem írtad le érthetően. Lefordítom mit írtál:
Vettem egy autót, nem kapcsol be a számítógépem. Mi lehet a gond?
Semmi köze a kettőnek egymáshoz. Írtad volna azt, hogy nem működik a Skype, akkor megkérlek, hogy fejtsd ki a problémát. Vagy írtad volna azt, hogy bedugtad az új headset-et és nincs hang vagy mittudomén, de a te kérdésed értelmetlen.
Ezért megkérlek újra fogalmazd meg: Mivel van a gond? És ha ezt meg tudtad jelölni, akkor fejtsd ki, hogy mit csinál, vagy mit nem? Az, hogy rossz nem elég.
Vettem egy Razer Kraken 7.1 terméket.
Csatlakoztattam a gépemhez.(USB)
Eddig működött a skype, és ahogy ezt a készüléket csatlakoztattam folytonos hiba üzenet jött!(előző képen látható!)
Ha átállítom a hangszóróra akkor tény és való, hogy tudok hívni, de nem hallok semmit!(Ez a hangszóró a Razer Kraken 7.1 virtuális 7.1 hangzásának az illesztő programja.)
Remélem ezzel a magyarázattal érthetőbb.:)
Hallod a dolgokat a fülesben? Ha a skype-ban lejátszod a teszthangot hallod? A mikrofonja érzékeli ahogy beszélsz? (szintén skype beállításoknál)
Volt a telepítés óta újraindítva a gép? Ha nem akkor tedd meg.
Nem hallom a dolgokat.
És igen volt újra indítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!