Tönkrement a hangkártyám? Inf lenetebb
Figyelt kérdés
minden beállítás jó, a hangszabályzó a vezérlőpultban mutatja, vagyis "kileng" a szintjelző ha hangot kellene adnia, ujra is telepítettem, de ugy sem jó
segítsetek mi lehet a probléma??:S:S
nagyon halkan hallani valamit, de a hangszóró mp3ról jól szólt
lécci segítsetek
2010. febr. 5. 21:29
1/9 anonim válasza:
Először is .... milyen operációs rendszer?
2/9 A kérdező kommentje:
Windows Vista de használtam már majd egy fél éve igy és nagyon szar hang nélkül:S:S
2010. febr. 5. 21:34
3/9 anonim válasza:
Start menü "keresőjébe" írd be hogy sndvol .. ez előhozza a kiterjesztett hangerőszabályzót. Nézd meg hogy nincs-e elnémítva valami.
4/9 A kérdező kommentje:
minden fullon
nekem 7.1 a hangkártya, nem tudjátok hogy kell a második kimenetre átirányítani a hangot? addig rendben, hogy a fekete a HD kimenet, és alapértelmezetté teszem, akkor nem csinál semmit
2010. febr. 5. 22:20
5/9 anonim válasza:
Nem ismerem igazan az vistat, de azon nincs olyan, hogy a elolapi csatlakozora "kuldi a hangot" mint w7-ben? Nem lehet az a baj?
6/9 A kérdező kommentje:
próbáltam nem az:S:S
most jön a fekete csatlakozón a hang csak k-urvára visszhangzik:S
2010. febr. 5. 23:00
7/9 anonim válasza:
Feketén azért visszhangzik mert a zöldbe kell dugni! :P
8/9 A kérdező kommentje:
a töld az első hangszórók kimenete ha kvadrofonba van állítva, és a fekete a hátsó azért dugom a feketébe, mert a zöldbe nincs hang..................
2010. febr. 6. 17:28
9/9 A kérdező kommentje:
*zöld
2010. febr. 6. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!