Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Realtek HD audio (ALC861)...

Realtek HD audio (ALC861) hangkártyám van. Szeretném, hogy ha rácsatlakoztatok 2 pár hangfalat vagy pl. fejhallgatókat, akkor mind a 2-ből ugyanaz a hang jöjjön, szóval valamiféle "dual stereo" hangzást akarok. Megoldás?

Figyelt kérdés

Már mindent próbáltam, de nem sikerült megoldani.

Suliban hasonló hangkártya volt, ott WinXP volt, azon működött, Win7 van nekem, és nem működik, de Vista/Win7-es Realtek vezérlőpanel amúgy is más mint az XP-é, de hát a hardver tudja ezt, akkor nem értem, Win7 alatt mi a gond, vagy mit kellene csinálnom.

2011. szept. 30. 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:
3,5ös jack elosztó?
2011. okt. 1. 13:21
 2/5 A kérdező kommentje:

Az a baj azokkal, hogy a hangerő nem lesz az igazi.

Suliban osztálytársaim próbálták azt, nem voltak vele kibékülve, mondtam, miért nem csatlakoztatják direktbe rá mindkettő fejhallgatót, azokon a Realtek hangkártyás gépeken ment a dolog, mindketten ugyanazt hallották a két különböző kimenetről. Ez az, amit az itthoni gépemen nem tudok megoldani.

2011. okt. 1. 13:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát nekem most is elosztón van és tökéletesen működik. Ugyanakkor a hangerő mind2n.
2011. okt. 4. 19:47
 4/5 A kérdező kommentje:
És összességében nem halkabbak, mintha csak egy lenne csatlakoztatva?
2011. okt. 5. 13:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát nekem ugyanolyan mintha nem lenne elosztó. Semmi különbséget nem érzékelek. Csak egy normális elosztó kell.
2011. okt. 5. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!