Eladnám a gépem, csak nem tudom pontosan, hogy mi baja lehet. Tudnátok segíteni hozzaerto barataim?
Na szoval, jatekoknal le szokott dobalni "AZ AMD KEPERNYOLLESZTO LEALLT, majd sikeresen ujraindult" hibaval, eleinte sokan mondtak, hogy a HKC tapomat csereljem le, meg ez energiaelosztasi hiba, vettem egy chieftech 550W tapot az ezelotti HKC 430 helyere, de a hiba tovabbra is fent all :(
Szervizbe mondtak, hogy a VGA-nak semmi baja, szerintuk az alaplap.
Egy hozzaerto megbizhato ismerosom aki ugyancssak rendesen otthon van az inforamtikai vilagban azt mondja, hogy tuti VGA . Aztan igy meg ugyebar nem adok tul rajta, csak en meg szeretnek mar valtani, aztan jol jonne a love :S csak azt kene tudni, hogy mot kell kicserelni, hogy ne alljon fent tovabb a problematyika, mert ha leallok itt cserelgetni mindent akkor meg ugyse lesz penzem mint most :D
A gepem configja : QuadCore AMD A6-3670, 2700 MHz (27 x 100) 4 mag Memória:8Gb DDR3 1333Mhz Videókártya:2Gb DDR3 Radeon HD7750 HDD: 500Gb Táp:Chieftec 550W
A SEGITSEGET ELORE IS KOSZONOM, tudom hogy nem itt van a helye, de mar annyi oldalt es megannyi dolgot olvastam, hogy mar csak dz a remenyem maradt, hogy valaki itt tud segiteni !! :/
Amd Omega driver t már probàltad?
Mert Catalyst a régi ez az új hátha magában megoldaná...
Hát helyszini segitség kene neked...
Akor nincs fent rendesen
Mért? Most alaplapival vagy? Mert lekéne törölni minden amd vga drivert és felteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!