Eladnám a gépem, csak nem tudom pontosan, hogy mi baja lehet. Tudnátok segíteni hozzaerto barataim?
Na szoval, jatekoknal le szokott dobalni "AZ AMD KEPERNYOLLESZTO LEALLT, majd sikeresen ujraindult" hibaval, eleinte sokan mondtak, hogy a HKC tapomat csereljem le, meg ez energiaelosztasi hiba, vettem egy chieftech 550W tapot az ezelotti HKC 430 helyere, de a hiba tovabbra is fent all :(
Szervizbe mondtak, hogy a VGA-nak semmi baja, szerintuk az alaplap.
Egy hozzaerto megbizhato ismerosom aki ugyancssak rendesen otthon van az inforamtikai vilagban azt mondja, hogy tuti VGA . Aztan igy meg ugyebar nem adok tul rajta, csak en meg szeretnek mar valtani, aztan jol jonne a love :S csak azt kene tudni, hogy mot kell kicserelni, hogy ne alljon fent tovabb a problematyika, mert ha leallok itt cserelgetni mindent akkor meg ugyse lesz penzem mint most :D
A gepem configja : QuadCore AMD A6-3670, 2700 MHz (27 x 100) 4 mag Memória:8Gb DDR3 1333Mhz Videókártya:2Gb DDR3 Radeon HD7750 HDD: 500Gb Táp:Chieftec 550W
A SEGITSEGET ELORE IS KOSZONOM, tudom hogy nem itt van a helye, de mar annyi oldalt es megannyi dolgot olvastam, hogy mar csak dz a remenyem maradt, hogy valaki itt tud segiteni !! :/
Oc az az orajel? Mennyire huzzam le?
Lehet kellene egy jobban szellozo haz is, de szerintme hardveres problematyika van
Magában még nem biztos hogy segitene de hüvöseb lene ami mindenkép pozitivum minden hardvernek
OC - Tuningot jelent
1550(775),1500,1450,1400,1350...
Persze ez csak ara jó kideritsd hogy gpu aztán ram alacsonyab órajelen jól e megy...
Igen letuningolva gyengéb, de legaláb használhatod
Nagyon sok ilyen hibás vga van (nvidia is) csak valakiknél jóval ritkában jon elo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!